vrijdag 30 mei 2014

Zo moeder, zo dochter

Mamalief en ik zijn een paar maanden geleden terug aan het naaien geslagen! Het is allemaal begonnen met een 'beginnerscursus' bij Femma (de ouderwetse KAV van vroeger). Een keukenshort was het eerste naaiprojectje dat ik tot een goed einde heb gebracht. Daarna maakten we ook nog een rokje volledig op maat!

Zo heb ik dus ook de naaimicrobe te pakken gekregen en overgekregen van mijn moedertje!

Ik heb tot op vandaag enkele naaiprojectjes waaraan ik werk: slaapzakjes en slabbetjes maken voor in mijn toekomstige kindercrèche! (Er zullen later wel nog foto's tevoorschijn komen!)


Nu moest mijn gezinnetje gisteren naar het communiefeest van mijn neef.
Mama en ik hebben onze jurkjes dan maar zelf gemaakt (laat ons wel zeggen dat mamalief het meeste werk heeft gedaan, dank je mama) = 100% op maat en 100% origineel, wat wil een mens nog meer?

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 'vol trots'Geen opmerkingen:

Een reactie posten