maandag 18 augustus 2014

Inhaalmanoeuvre

Ik zal beginnen met het slechte nieuws, zodat ik mijn bericht kan afsluiten met goed nieuws!

Mijn naaimachine is nog niet in orde! Vol spanning ging ik om mijn naaimachine, thuisgekomen direct willen proberen natuurlijk.. Wat had je gedacht... Eerst is het mijn onderdraad die niet naar boven wil komen, nu springt de bovendraad om de twee seconden...
Je kan al raden hoe ik me voelde: boos en ontgoocheld!
Mamalief heeft dan ook direct teruggebeld om het probleem te melden.. We hadden tenslotte 85 € betaald en ze werkte niet! In de winkel zeiden ze dat we ons machientje terug moesten binnen steken.
'Ooohh neee he, niet weeeeeer!'. Maar er zat dus echt niets anders op.
Er werd ons wel beloofd dat we ze binnen een week terug kregen.

Na een weekje frustrerend rond te lopen (afkickverschijnselen van een verslaving?) terug vol ongeduld om ons machientje. Daar aangekomen werd ons gezegd: het was millimeter werk maar nu werkt ze perfect, ik heb ze zelf getest. 'Oeffff'

Ja kan het raden, thuisgekomen en direct geprobeerd natuurlijk.. Het lukte!
MAAR ... het lukte maar voor 10 meter.. Na de 11de meter: tjak! Bovendraad gesprongen!
'Dat meen je niet heeee!!'. Direct telefoon in de handen genomen en gebeld met de conclusie: 'ja mevrouw ik begrijp de frustratie maar ik heb alles geprobeerd en vrees dat je naaimachine versleten is'...

Mamalief naar omalief gebeld, conclusie; oma beweert dat een naaimachine gewoon niet kan verslijten!
Ons machientje dan maar binnengebracht bij een oud ventje, wiens zoon reparaties doet.. Dat oude ventje gaf omalief trouwens ook gelijk, een naaimachine kan niet verslijten.
Dus hopen maar dat ze nu in orde komt!!Nu to the point, ik heb mijn blog een beetje laten verwateren! 'Foei'
Ondertussen al drie andere tassen gemaakt uit 'Mijn Tas' die ik graag wil delen met jullie!

Aan allen die nog twijfelen over het boek: zeker een aanrader !

Ik heb nu vier tassen gemaakt en er wordt aangeraden om vlieseline H640 te gebruiken, maar ik vind de tassen toch nog niet optimaal stevig. Daarom volgende keer voor decovil light gaan, schijnt ideaal te zijn voor tassen!Ida

Juliette


Zijn jullie ook tassen-verslaafd?


2 opmerkingen:

 1. Hey! Ze zijn mooi gelukt!
  Ik heb net ook een tasje gemaakt uit Mijn Tas, en ben er heel blij mee :)
  Haha, we delen dezelfde naam! (nu pas door!), zo grappig :)
  http://daydreamdoodle.blogspot.be/2014/08/bags.html (dit is t tasje dat ik laatst maakte) ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor 't compliment, naamgenoot!
   Het jouwe is ook mooi gelukt! Mooie stofkeuze!

   Liefs

   Verwijderen