zondag 28 september 2014

Stoffenspektakel

Op vrijdag 19 september was het Stoffenspektakel in de expo in Gent, voor wie verslaafd is aan stofjes kopen is dit het paradijs der stofjes.
Wat je erbij moet voorstellen: tientallen kraampjes met stoffen, zowel designer als gewone stofjes, goedkope en dure stofjes, voor ieder wat wils dus.
Ik was vooral op zoek naar tricot én die heb ik gevonden aan een kraampje van een vriendelijke Nederlander (vele kraampjes zijn trouwens Nederlanders). Prijs per meter: 5.95 €, mooie prijs dus! Me happy. Omdat dit kraampje in het begin van mijn traject lag kocht ik twee tricotjes, om nog af te wachten wat de volgende kramen in petto hadden.

Toen ik deze zag liggen was ik op slag verliefd....
Hier wordt binnenkort een tuniek uit gemaakt.


Toen we verder gingen met onze zoektocht viel het wat tegen, we hadden immers het prachtige kraam van 'den hollander' gezien... Leuke tricotjes vonden we niet meer, we gingen dus terug richting 'den hollander'.

Zijn kraam heette trouwens 'Vlndr', hij vertelde ons dat we hem konden vinden op FB.. Tot op heden niet gevonden, dus wie hem vindt, je zou mij er een plezier mee doen!
Hij wist ons ook te vertellen dat hij zijn stoffen zelf maakte, een leuk pluspunt dus! Jammer dat hij ver weg in Nederland ligt, anders was ik zeker vaste klant geworden.

Dit was de buit...


Daar zijn ondertussen drie leuke sunnypants uitgevloeid!Ten slotte heb ik nog drie katoentjes gekocht om wat kleine projectjes om te toveren.Conclusie: het stoffenspektakel was leuk, maar ik heb al betere edities meegemaakt.
Op 19 oktober trekken we nog eens naar Brugge ! :)


4 opmerkingen: