zaterdag 4 oktober 2014

Tiny ♥

Enkele dagen geleden verschenen er op enkele blogs die ik volg berichtjes over 'Tiny' ...
Je kent ze vast wel, het schattige meisje die allerlei avonturen beleefd!

'Tiny speelt moedertje'

Toen ik jonger was las mijn mama altijd uit de Tiny boekjes voor. Ik was er echt gek van! Stapels Tiny boeken had ik..
Wanneer ik verhuist ben zijn de boeken jammer genoeg verloren gegaan.. Ik heb enkel nog twee oude boekjes gevonden bij oma op zolder.. Blij dat ik er wel nog twee gevonden heb, want het blijven echt fantastische boeken.


Omdat ik mijn Tiny boeken nu wel wat mis, na het lezen van blogjes, ben ik van plan om terug op zoek te gaan naar de Tiny boekjes!
Op 2dehands.be vond ik er alvast enkele :) Morgen is er ook de Grootste Rommelmarkt van Vlaanderen in Eeklo, aangezien dat letterlijk naast mijn deur begint zal ik morgen dus zeker en vast op zoek gaan naar oude nostalgie Tiny boekjes!

Onlangs vond ik trouwens ook leuk plaatje die wat bij mij paste!

Prachtig toch hé


2 opmerkingen:

  1. Een tip: je kan nu 15 Tiny's via De Standaard krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor de tip maar ik heb zojuist de koop van mijn leven gedaan! 50 Tiny boeken voor 40 euro, koooopje :D me happy!

      Verwijderen