zaterdag 22 november 2014

HO HO HO

't Is bijna terug zo ver: KERST! En moet echt toegeven: i love it!


Met een beetje schaamte moet ik jullie zelfs toegeven dat mijn kerstboom al sinds 11 november in huis is beland. En toegeven: ik vind het za-lig. Ik hoor jullie al denken 'die is zo, de Sint moet nog komen'.. Ja helemaal waar, maar ik hou er echt van!

En dit jaar ben ik echt trots op mijn kerstboom! Ik ben er echt helemaal verliefd van!

Mama wou geen 'echten' boom, teveel naalden en het prikt iedere keer je er voorbij loopt!
Op zoek naar een 'valsen' boom dan maar.
Mijn zoektocht duurde niet lang, ik vond er ééntje in Action voor 39.99€. We waren er hier thuis eerst niet echt zot van, een 'valsen' boom voor 40€ zal wel niet veel voorstellen.

Maaaaaar ik wou echt een boom en mama wou niet veel geld uitgeven dus hebben we hem toch maar gekocht. En eerlijk; hij is echt prachtig, 1m80 groot, mooie volledige takken en stevig!

Zo ziet mijn pareltje eruit!Ik ben er echt gek van!Al mijn versiering voor in den boom zelf komt ook van de befaamde Action.

Zie je trouwens mijn retro kaars lichtjes? Ik ben er echt stapelzot van.. Schatten op zolder van oma!


Mijn rekeningetje op 't einde was 55€, dat is echt een koopje als je 't mij vraagt!Zitten jullie ook al in kerstsfeer?3 opmerkingen:

 1. hihi van mij begint het ook al te kriebelen maar hij staat er nog niet.Wel heb ik al mijn kerstcreaties die ik met mijn cameo maakte uit gezet. De boom komt er normaal volgend weekend.Trouwens een hele mooie boom hoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kon het echt niet laten!
   Veel plezier met 't versieren!

   Dankjewel!

   Liefs Marieke

   Verwijderen