donderdag 27 november 2014

Santa Wishlist

Nu mijn kerstboom staat te pronken wordt het tijd dat ik eens grondig begin na te denken over een 'wishlist'. Tegenwoordig hoor ik langs alle kanten 'wat zou je graag willen voor Kerst?' en telkens moet ik het trieste antwoord geven dat ik het nog niet weet!Mijn hersenen hebben op volle toeren gedraaid maar ik ben (tot nu) tot dit lijstje gekomen!

- Een bon van een stoffenwinkel .. Het eerste waar ik aan denk is Modecoupon in Sint-Niklaas, ik heb daar al zoveel goeds over gelezen dat zo'n bon zeker geen slecht cadeau zou zijn.. Misschien binnenkort eerst eens een bezoekje plannen want smaken verschillen ..

- Een wellnessarragementje ... Helemaal tot rust komen! Een saunatje, een massageke ... Ja dat zou ik wel kunnen smaken! I love it!

- Een lingeriecadeaubon zou ik ook goed kunnen gebruiken! Liefst ééntje van mijn favo winkel: Ilse in Oostkamp.

- Abonnement op Flow of Flow weekly zou mij ook kunnen bekoren. Sinds kort heb ik dit hippe tijdschrift (speciaal voor vrouwen) ontdekt en moet toegeven dat ik er weg van ben!

- Mijn ontbreekbare Tiny boekjes! 't Zou erg leuk zijn mocht ik mijn collectie kunnen vervolledigen..

- Een boekenbon .. Ik lees enorm graag, elke dag dus een boekenbon zou ook altijd welkom zijn!

- Een cadeaubon van Action zou mij ook wel kunnen bekoren! Altijd leuke dingen te vinden daar en geef toe, wie gaat daar nu niet graag shoppen?

- Wat ik ook nog tekort heb: twee kastenknoopjes.. Tijdje geleden kocht ik een houten naaidoos in 't Kruidvat maar de pinnetjes zaten los en komen snel los.. Twee vintage kastknoopjes zouden het geheel mooi afmaken..

- Hebbedingetjes van Froy & Dind .. Ik ben er helemaal weg van.. Retro blikken doosjes om vanalles en nog wat in te steken ... Ze hebben trouwens ook hele mooie kaartjes!


Ben ik iets vergeten? Wat staat er nog bij jullie op jullie verlanglijstje? :)


2 opmerkingen:

 1. hier een nieuw naaimachien
  toebehoren voor men keukenrobot
  stofjes
  tijd om te naaien^^
  en zo van die latten om mooie bochten te tekenen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor mij bonnen van veritas,action,stoffenwinkels enz eigenlijk ben ik ook al blij met iets kleins

  BeantwoordenVerwijderen