woensdag 10 december 2014

GIVE AWAY!

Joepie, mijn allereerste give-away. Moet toegeven dat het toch wat spannend is! :)

Geef toe, iets krijgen is altijd leuk! Maar ook cadeautjes uitdelen doe ik bijzonder graag!

December is bovendien gekend om zijn 'cadeautjesmaand' dus ik kan niet achterblijven!

Wat geef ik weg?

- dit handige draadjes-opvanger-mandje met speldenkussentje
EN
- dit handige maandverbandenzakje
(Zullen wel andere exemplaartjes zijn)


Wat moet je doen?
- Volg mij op Bloglovin indien jij ook daar een profiel hebt
- Like mijn Facebookpagina
- Schrijf hieronder een reactie (liefst met naam en emailadres erbij) wat je graag zou willen winnen (draadjes-opvanger of het maandverbandzakje) en waarom.


Jullie kunnen meedoen tot en met vrijdag 26 januari 2014 en op zaterdag 27 januari 2014 maak ik dan de twee gelukkigen bekent!

Zo kunnen jullie het nieuwe jaar al starten met een cadeautje!

Veel succes!


13 opmerkingen:

 1. Mij heb je er alvast bij als volger! Ik heb net eens geneust op je blog en facebook pagina. I ♡ your style! Een vuilbakje zou hier wel van pas komen als je de wanorde op mijn tafel ziet... fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Proficiat Kelly! Jij bent één van de gelukkige winnaars! Stuur je me even een mailtje? :)

   Heel erg bedankt voor de lovende woorden!

   Veel liefs,
   Unique Marieke

   Verwijderen
 2. als ik zou winnen, zou ik superblij zijn met de draadjesopvanger! staat al lang op mijn to-do lijstje, maar ik kom er maar niet aan... maandverbandzakjes heb ik al een hele hoop ;-)
  linseyweyen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo, mooie blog ben benieuwd naar meer. toen ik gestart was met naaien dan naaide ik tot s'avonds laat en s' morgens lag de vloer vol met draadjes, ja kids vonden dat super huis rond lopen met draadjes aan hun kousen, nu stop ik 5 min vroeger om eerst te stofzuigen. dus uw draadjes - opvanger zou hier goed van pas komen zo dat ik weer 5min langer kan naaien. groetjes vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe graag mee ,superidee om onze draadjes op te vangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wedstrijd, eens iets anders dan stoffen die zijn ook leuk maar je krijgt er meestal geen tijd bij. Dit opvang mandje / speldenkussen staat al lang op mijn to do lijstje maar komt er maar niet van. Dus zou heel fijn zijn om dit te winnen. Nog veel succes met de blog. Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgen deed ik al een tijdje ;)
  En met dit klein berichtje wil ik laten weten dat ik ook graag wil deelnemen aan de give-away :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik volg je al een tijdje en heel leuk je give away. Moest je mijn naam trekken dan zou ik voor de draadjesopanger gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe mee en als ik win dan maak je me heel erg blij met de draadjes opvanger :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kelly De Bruycker21 december 2014 om 18:50

  ik zou het wel leuk vinden om het opvang zakje te winnen gewoon omdat eens iets winnen zo leuk is en zeker zoiets handigs dus wil ik graag mee doen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh je hebt een leuke blog!! weer een volgertje erbij! ik vond je via de swapperdeswap! heb ook net m'n derde achter de rug! hoezo verslavend!! hihi je give away is ook super leuk! vooral de draadjesopvanger! nog veel bloggenot!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Proficiat Nicole! Jij bent bij de twee winnaars! Stuur je me even een mailtje? :)

   Bedankt voor de lieve woorden!
   Swappen is zoooo fijn, ik kan er ook niet genoeg van krijgen! Kijk al uit naar de volgende!

   Veel liefs,
   Unique Marieke

   Verwijderen