vrijdag 2 januari 2015

Happy 2015!

Aan al mijn lieve lezertjes en volgertjes: a happy new year !
Dat 2015 een jaar mag zijn met lots of love, een goede gezondheid én veel creatieve uitspattingen!Ik ben dol op kerst- en nieuwjaarsdagen! De gezelligheid, het samenzijn, buikje rond eten, lachen en niet te vergeten de cadeautjes!

Een lijstje van de cadeautjes die ik kreeg:
- UGG's met strikjes van Het Lief!
- Standaard Boekhandel cadeaubon van Het Lief! (Ondertussen het boek 'Ik ben bang dat ik slecht nieuws heb' gekocht)
- Me to you beertje van Het Lief!
- Liefdesbrief van Het Lief!
- Cadeaubon van Hotstof van tante en nonkel!
- Centjes in een doosje van Froy en Dind van mama en papa!
- Een vintage agenda van mama en papa
- Centjes van oma en opa!
- Een bavette, een slab, van mama; omdat ik gewoonweg niet deftig kan eten zonder morsen!
- Centjes van opa en oma!
- Centjes van tante, nonkel en de kindjes!
Zoals jullie kunnen lezen ben ik zeer verwend geweest dit jaar!

Houden jullie ook zo van de feestdagen? Welke cadeautjes kreeg jij? Heb jij goede voornemens voor 2015? Laat het me weten in de comments!

Een heel fijn 2015 toegewenst!


4 opmerkingen:

 1. Je bent inderdaad heel hard verwend geweest. Ik ben ook verwend geweest hoor. Mijn dochter kocht voor kerst een sjaal voor mij. Ik heb er achteraf de bijpassende muts gekocht. Tijdens de voorbereidingen heeft mijn man mijn dochter gestuurd om een lingeriebon van de winkel hier in de buurt. Ik wist niet wat er gebeurde toen ik met kerst een kadootje van hem kreeg want hier kopen we altijd zelf iets maar diit jaar kocht ik niks voor mezelf ( ik had niks nodig zei ik de hele tijd) Dus vandaar het lieve kadootje van hem.En voor de rest leuke spullen van mijn schoonouders en een cent .... Marieke een gezond en creatief 2015 wens ik je toe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat lief van je ventje, Angélique!
   En voor jou ook een fantastisch 2015 gewenst met veel liefde en vriendschap, een goede gezondheid (clinché maar oh zo belangrijk...) vol creativiteit!
   Veel liefs

   Verwijderen
 2. Ook voor jou een super 2015 gewenst!!!
  En wat een mooie uggs!! Ik ben er ook dol op!!
  Over wat gaat het boek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook super blij mee, met mijn UGG's! :D
   Over het boek; het boek gaat over Carla, zij werkt al 20 jaar als slachtofferhulp bij de politie. Zij heeft dus de moeilijke taak om familie op de hoogte te stellen van overlijdens, moorden, vermisten, .... Ze beschrijft in haar boek gebeurtenissen hier omtrent. Ontroerend maar toch hartverwarmend verhaal!

   Liefs,
   Marieke

   Verwijderen