dinsdag 20 januari 2015

Ik deed van 'modecouponneke'

Net voor nieuwjaar gingen mama en ik voor 't eest naar Modecoupon in Sint-Niklaas, 't was daar al snel duidelijk dat het daar het paradijs op aarde is qua stofjes.
Ik wou al heel lang een chanel-look-a-like jasje, in Modecoupon vond ik een heel leuk stofje!


En een detailke van het lintje ...


Onlangs gingen we nogmaals richting Modecoupon, 't zijn ten slotte solden dachten we! Ik zette welgeteld twee stappen en mijn ogen werden al getrokken naar een on-ge-loof-lijk mooi stofke! Mijn dag kon nu al niet meer stuk! Na enkele meters kwam ik nog een prachtig stofke tegen! 't Is mij gegund dacht ik!
De buit....


Zoals ondertussen al velen deden heb ik ook een Ikea-lampje omgetoverd tot een pareltje. Zeg nu zeg, toch veel gezelliger dan een kaal wit lampje hé? :) Ochja, ik heb nog twee meter over van dit zalige stofje, hebben jullie ideetjes?Ik keek eens liefs in mama's ogen en vroeg of zij voor mij een creatie wou maken in het prachtige stofje.. Want ik wou absoluut niet dat het ging mislukken, daar zou ik pas echt nachtmerries van krijgen! Mama ging aan 't werk en dit is het resultaat! Helemaal ver-liefd!


Een close-up van de print...


Dit zijn echte pronkstukken, die stofjes, helemaal mijn goesting en stapelverliefd erop!

Hebben jullie ook favoriete stofjes waarin je niet durft te knippen?
Wat vinden jullie van Modecoupon?


5 opmerkingen:

 1. Onlangs ook voor de eerste keer in Modecoupon verzeild geraakt, wauw! Kan al niet wachten om nog eens terug te gaan. Ik moet daar spijtig (of gelukkig) genoeg niet heel dikwijls passeren...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet er ook nooit passeren maar daar maken wij dan tijd voor :D 40 minuutjes rijden is niet zo heel ver :D

   Verwijderen
 2. Heb hier meer dan een jaar een stofje gehad waarin ik niet durfde knippen. Uiteindelijk toch maar gedaan en heb werd een keileuk rokje (dat een maat te groot was, maar dat terzijde :p).

  Ik ben tijdens de zomersolden bij Modecoupon geweest en vond het echt de moeite waard! Jammer dat het niet dichterbij is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha blij dat ik niet alleen ben! Wel zonde dat het te groot was... Hopelijk is het nog goed gekomen?

   Toen had ik Modecoupon nog niet ontdekt, maar deze soldenperiode zijn er ook zalige stofkes te vinden! Tijd maken om nog eens te gaan zou ik zeggen! :)

   Verwijderen
 3. Dag Marieke, dat Chanelvestje is helemaal top. Ook het lampenkapje vind ik supermooi. Maak jij alles zelf? Chapeau zeg. Modecoupon is bij ons vlakbij wij gaan er al jaren voor onze gordijnen. 1 van de eigenaars is getrouwd met mijn vriendin haar stiefdochter.
  De wereld is klein. Voor ons is modecoupon dagelijkse kost (om het zo te zeggen). Als je nog eens afkomt laat het dan weten dan kom ik wel eens tot daar (als ik vrij ben natuurlijk). Ik heb zelf een echt Chanel jasje (vorig jaar tweedehands op de kop kunnen tikken) het lijkt er ongelooflijk op. Liefs Karine met k

  BeantwoordenVerwijderen