woensdag 21 januari 2015

Meet & Greet!

Vandaag was 't weer zover! Swap-time! Ik vertelde al eerder dat het alweer een "specialleke" was! Een Meet & Greet swap, het was dus de bedoeling dat we met elkaar op 'date' dingen om op die manier onze swappakketjes uit te wisselen! Super spannend en aangezien we op date moesten zijn de meeste swapjes zo ingepland dat we dus niet ver van elkaar wonen!

Ik had de eer om voor mijn Meetje Kelly een pakketje te maken. Ze woont op vijf minuutjes van bij mij en ik had ze nog nooit gezien, 't is niet dat we niet buitenkomen, integendeel!
Na het lezen van de gegevens van Kelly had ik meteen een gerust gevoel, het zinnetje 'ik ben blij met alles' deed wonderen!
Op zoek naar een leuk stofke en wat inspiratie op het net kwam ik uiteindelijk tot dit swappakje.
(met dank aan Kelly voor de foto's, want die was ik in al mijn enthousiasme alweer vergeten nemen)Mijn pakske bestond uit het volgende:
- Mandje krokantje (= broodmandje)
- Bladwijzertje
- Gezellig lampje
- Maandverbandzakje
- Klantenkaartmapje
- Draadjesopvangertje

Ze vertelde mij dat ze "vré content" was! En als zij content is, dan ben ik dat ook! :)

Mijn Greetje Marleen deed ook niet onder! Ze maakte voor mij een fantastisch pakketje! Ik ben super content! Ik kan alweer enkele dingen van mijn to-do lijstje afvinken!


Mijn super fantastisch swappakketje bestond uit
- Super handig herbruikbare boodschappentas
- Scharenhoesje
- Zakdoekenhoesje
- Leuk tasje om iets in op te bergen
- Warm kersenpitkussentje
- Speldenkussenkadertje

Ook een welgemeende merci voor de warme ontvangst Marleen, de spijs en de drank! 't Was gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Kelly en Marleen waren overigens niet de enige die ik vandaag ontmoet heb! Ik leerde ook Nicky en Kristel kennen, Nicky is de dochter van Marleen én collega en vriendin van Kelly en zij had swapmaatje Kristel. En Kristel is ook geen onbekende, want zij was mijn VIPswapje! Je kunt dus al raden dat het daar een gezellige boel was, heel wat gelachen!

Merci schatjes, merci om jullie te leren kennen!


2 opmerkingen:

  1. Kelly De Bruycker21 januari 2015 om 21:05

    Het was super tof,en wat een eer als je van jou een swappakketje mag ontvangen,ik ben echt verwend.we gaan zeker nog afspreken hoor xxx

    BeantwoordenVerwijderen