dinsdag 31 maart 2015

Birthday give-away!

Vandaag word ik 21 jaar, hoera hoera hoera!
Cadeautjes krijgen is fijn, dat moet ik toegeven. Maar cadeautjes uitdelen vind ik nog leuker!

Mijn verjaardag is dus het ideale moment om een give-away te lanceren!Wat kun je winnen?

Een paar prachtige oorbelletjes, handgemaakt door Miss Pixie!
Hierbij wil ik ook Miss Pixie bedanken voor de samenwerking, echt fantastisch!
Straks niet gewonnen? Niet getreurd, ze heeft ook een hele leuke shop, neem zeker eens een kijkje!
Wat moet je doen?

- Reageer hieronder waarom jij wilt winnen
- Volg Unique Marieke op Facebook (Miss Pixie verdiend trouwens ook een grote 'like')

Jullie kunnen meedoen tot en met dinsdag 14 april en op woensdag 15 april zal een onschuldige hand een winnaar uitkiezen en zal die verschijnen op mijn Facebook pagina, het is dus belangrijk om die een 'like' te geven! :)

Veel succes!14 opmerkingen:

 1. Eerst en vooral langs hier ook nog eens een dikke proficiat
  o wat zijn deze prachtig. Ik zou ze heel graag winnen omdat 1 van mijn hobbies naaien is . Je blogje volg ik al een tijdje en je Fb pagina ook . Miss pixie nog niet en daar ga ik nu even naar gaan piepen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een dikke proficiat :-D!! Ik doe graag mee met jouw give-away ;-)! En mijne like hebben jullie allebei al lang hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat Marieke, we delen dezelde passie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy b-day meid! Geniet van je verjaardag. Waarom ik wil winnen? Omdat het gewoon echt leuke dingetjes zijn! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een dikke proficiat! Zalig leuke oorbelletjes, ik doe graag mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eerst en vooral hip hip hip hoera met je 21 'lentes'!
  Als ik deze toffe oorbellen zou winnen, geef ik ze door aan mijn kleindochtertje Janne die zondag ek 10 jaar wordt en ook al gepassioneerd is door naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 21 jaar! Al het leuke moet nog komen! Proficiat! Ik doe ook graag mee voor de oorbellen van miss pixie. Hoe leuk zijn die toch?! Moest ik ze winnen, ik doe ze niet meer uit, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige give a way toch? Ik ga mijn plekje afstaan aan iemand anders want loop al rond met geweldige Miss Pixie oorbellen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn zo prachtig!! Deze wil ik zeker winnen! En nog eens happy birthday ( wel een beetje laat hihi). Waarom ik die zou moeten winnen? Gewoon omdat ik heel graag naai en heel graag op je blogje kijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd!!!! En wat een prachtige oorringen. Die zou ik wel heel graag winnen, gewoon omdat ik zot ben van naaimachines!
  Ik ga je vlug volgen op FB want die give-away, daar wil ik echt aan meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd en maak er een geweldige dag van! Leuk dat je iemand anders laat meegenieten, ook al hoop ik stiekem dat ik het ben zodat ik kan afwisselen met mijn andere oorbellen met mijn andere passie nl schoenen;-)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog een late gelukkige verjaardag gewenst. WoW wat een mooie oorbellen, ik ben erop verliefd geworden denk ik. ik ga stevig duimen voor mezelf ;-)
  mijn FBnaam is: frangi panja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooi oorbeletjes die zou ik graag wel hebben om er iemand veel plezier mee te doen voor cadootje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Amai, zo'n mooie oorbellen wil ik wel winnen! Niet alleen omdat ook ik al zo'n 2 jaar verslingerd ben aan mijn naaimachine, maar ook omdat het een superleuk (laat) verjaardagskadootje zou zijn. Ik werd namelijk ook juist 21 jaar, een dagje na jou om precies te zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen