zondag 1 maart 2015

Ik presenteer: gastblog!

Nadat ik gevraagd werd bij Madame Stof om te gastbloggen, priegelde bij mij ook het idee om dit project uit te proberen!

Andere bloggers een paar vragen voorschotelen om ze zo wat beter te leren kennen en nieuwe blogs te leren kennen!

Als eerste gastblogger wil ik jullie graag Madame Stof zelf voorstellen!


1. Stel je blog kort voor (waarom ben je beginnen bloggen, had je een voorbeeld, waar haalde je inspiratie voor je blognaam)

Ik ben een blog begonnen omdat ik met een zware knieblessure veel te lang heb thuis gezeten, ik heb geen ‘zittend gat’ en moest wat om handen hebben. Het begon allemaal met stofjes en zoetjes, maar aangezien de stofjesverslaving boven de zoetjesverslaving is gegroeid is zo mijn alter ego Madame stof geboren.

2. Heb je favoriete blogs?

http://kellycornelis.wordpress.com:  haar leerde ik tijdens het bloggen kennen en samen hebben we ‘Sewilicious’ opgericht. Haar blog leunt heel erg tegen de mijne aan, misschien omdat er geen dag voorbij gaat dat we elkaar horen of zien :)

http://uniquemarieke.blogspot.be: natuurlijk :), ook haar leerde ik kennen via het bloggen en de swap groep. Om elkaar dagelijks te zien wonen we wat ver uit de buurt, maar een like op Instagram is dagelijkse kost ;-) en haar DIY van de draadjes opvanger, iedere naaister moet er zo eentje hebben :)

http://www.sewitup.be/: een leuke blog die een jaarlijkse on-line naaiwedstrijd organiseert waar ik ooit hoop aan deel te nemen, nu dat zelfvertrouwen nog….

http://misspixiesblog.blogspot.be/: een super leuke, over vanalles en nog wat. Leest vlot kan niet anders dan door een vlotte madam geschreven zijn :)

https://alittlebiteofmylife.wordpress.com/: een blog over een ongeloofelijke moedige madam, die heel erg open is over het gevecht tegen haar eetstoornis en die ons een kijkje gunt in haar leven. Ik ben een geweldige fan van haar gevoel voor stijl!

Alle blogs die ik volg via bloglovin’ verdienen hier eigenlijk een plekje maar dat zijn er teveel om op te noemen :)

3. Wil je een tip/diy/inspiratie meegeven?

Een tip, blijf gewoon jezelf en maak alleen dingen die je zelf graag ziet.
Mijn naaimachine organizer is een must voor elke naaister https://madamestof.wordpress.com/2014/06/20/naaimachine-organizer-tutorial/

4. Wat staat er op je wishlist?

Op naaigebied wil ik nog heel veel leren, vooral het aanpassen van patronen en een nette afwerking.
Op persoonlijk vlak vooral een goede gezondheid voor mezelf en iedereen die ik lief heb.

5. Hoe zie je jezelf binnen 10 jaar?

Dat vind ik een hele moeilijke, ik heb een grote droom maar enkel als ik de lotto win of een sponsor vind zal die werkelijkheid worden dus over 10 jaar hoop ik geweldig te kunnen naaien, nog steeds de meest geweldige hubbie te hebben, te kunnen genieten van mijn familie en vrienden……

Daarnaast nog een paar ‘favorietjes’, altijd fijn om te lezen!

Wat is je favoriete plek in huis?

Mijn naaikamer

Wat is je favoriete tv-programma?

Ik ben een geweldige fan van alles in het gere CSI Miami, Rizoli & Isle, de rechtbank, …..

Wat is je favoriete boek?
Ooit als kind verslonden en eigenlijk zou ik hem nog eens moeten uitlenen in de bib ‘De Grote Vriendelijke Reus’ van Roald Dahl

Wat is je favoriete gerecht?

Ik lust bijna alles en kan dan ook mega veel eten, een absolute favoriet heb ik niet echt maar voor oesters en een goed Italiaans gerechtje mag je me altijd wakker maken :)

Wat is je favoriete muziek?

Als tiener in de jaren 90 opgegroeid kan een goed boenke boenke plaatje me wel bekoren maar hits uit de jaren 70, het motown gere en Tina Turner staan ook op mijn favoriete play list

Wat is je (favoriete) verslaving? 

Shoppen in de kringloopwinkel en buitenkomen met de vondst van je leven, zoals een leuk stofje of vintage patronen :)


Wil je ook graag meedoen? Dat kan zeker! Stuur me een mailje via de email-button hiernaast en dan stuur ik je de vraagjes asap door!


1 opmerking:

  1. Hihi, dankjewel Madame Stof voor de lieve woorden! Jij hebt ook een superblog hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen