zondag 10 mei 2015

4 leuke herinneringen aan de #femmablogschool

Herinner je nog dat ik een tijd geleden dat ik blogde over het blogweekend die Femma zou organiseren en waar ik zo naar uit keek?

Wekenlang heb ik er naar uit gekeken om vandaag mijn koffers te nemen richting Mechelen!


1. Dit weekend waren we pretty in pink. Van roze versiering tot roze cakejes, ge kunt het zo gek niet bedenken.2. Een aantal gekende bloggers kwamen hun verhaal doen. Gepassioneerd vertelden ze elk hun eigen verhaal. Hoe ze begonnen zijn, hoe hun leven eruit ziet met een blog erbij en niet onbelangrijk, wat de tips zijn om een succesvolle blog te verwezenlijken.

3. Er is nog werk aan de winkel, mijn blog verdient nog de nodige aandacht en verfijning. Aan de motivatie zal het alvast niet liggen want het weekend heeft me echt goesting doen krijgen om nog lang door te gaan.
Verschiet dus niet als ge het hier af en toe ziet veranderen :)
Als je als lezers trouwens tips voor me hebt, van lay-out tot welke blogpost jij graag zou zien verschijnen aarzel dan zeker niet om die af te vuren. 

4. Al die 'collega' bloggers die ik ontmoet heb zullen me zeker en vast bijblijven. Stuk voor stuk hebben ze allemaal iets mooi, iets uniek en iets creatief, op hun eigen persoonlijke manier.

Voor mij waren Madame Stof en Miss Pixie geen onbekenden in blogland, 't was dan ook enorm tof om ze in levende lijve te ontmoeten!

Met dank aan de foto van Miss Pixie
Daar wordt ne mens toch gelukkig van hé?
Hadden jullie ook zo'n heerlijk weekend?


7 opmerkingen:

 1. We waren daar in goed gezelschap, hopelijk komt er nog een vervolg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ♡♡♡
  Ik kijk zeker uit naar een vervolg en anders organiseren we zelf wel een terugkomdag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super meid ben je, blij van je te leren kennen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik heb er ook enorm van genoten. Nu hebben we wel dezelfde layout maar geen probleem. Wat de media buttons betreft, https://www.powr.io

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o zo te zien zag er dat heel leuk uit.Zeg je mag jij wat tips delen hoor met mij .hihihi ik wil ook lezertjes op mijn blog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marieke, ik heb eindelijk tijd om je blog eens te bekijken en ik vind hem ... supermooi. Je header, je lettertype, je stijl. Het enige wat ik persoonlijk zou veranderen is je social buttons, ik zou ze gewoon iets verkleinen. Ze trekken veel aandacht en zoals Lobke zei : hetgeen je schrijft moet de aandacht trekken. Liefs Karine met k. Hopelijk zien we elkaar nog eens terug.

  BeantwoordenVerwijderen