dinsdag 12 mei 2015

Het bewijs dat een jumpsuit voor curvies wél kan

Eerst en vooral wil ik graag leuk nieuws met jullie delen! Vandaag, 12 mei bestaat mijn blog precies één jaar! Hoe tof is da?!


Als je rondom je heen kijkt dan zie je tegenwoordig wel één iemand die een jumpsuit aanheeft. Dat wil ik ook dacht ik, maar al die rondingen van mij, zou dat wel een goed idee zijn?

Van de Sunnypants ben ik wel fan, dat kon je hier al zien.Maar het idee van de jumpsuit bleef bestaan. Toch maar eens proberen dachten mamalief en ik.
Ik had nog een hele rest stof over van bovenstaande sunnypants. Het ideale moment om eens een testversie te maken leek ons.

En als er iets in mijn hoofd zit, dan zit het zeker niet in mijn gat zoals ze zeggen. Ik wou een jumpsuit, liefst zo vlug mogelijk. Om 19u keek ik eens lief in de ogen van mamsie en enkele uren later rolde een heel leuk exemplaar vanonder de naaimachine!
Het bovenstuk is dus naar eigen hand van mamalief, topontwerpster in spé.We gingen voor een cache-coeur model, om mijn buikske ietwat te verdoezelen.Eerlijk, zonder giletje vallen mijn armen teveel onder te aandacht, daarom een giletje om dit te voorkomen.
Misschien is het bij het volgende exemplaar leuk als ik er mouwtjes aan zet.


Wat denken jullie? Geslaagd?
9 opmerkingen:

 1. Keischoon Marieke! Wow seg, die mama van je heeft wel gouden handen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moh zie hoe schoon, ik ga die mama van jou eens ontvoeren ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een supermama heb jij en inderdaad ze staat u geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superrr! Welk patroon?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik ben ervan overtuigd dat patroon nog veel keer uit de kast gaat gehaald worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marieke, dit staat je prachtig ... Leuk om je te leren kennen op femma's boogschool, hopelijk zie ik je nog vaak op een event. Dikke zoen, Saskia x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fantastisch! Je mama moet haar patronen op de markt brengen, dat bovenstuk is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen