zondag 31 mei 2015

Waarom ik me vandaag als een VIP voelde

't Wordt hier een leuk onderdeel van mijn blog, dat swappen. Heerlijk toch, cadeautjes maken en cadeautjes krijgen?
Hier word ik echt heel gelukkig van.

Op de Facebook groep werd er een nieuwe VIP gepubliceerd, omdat ik al eerder mee deed (dat kan je trouwens hier lezen) moest ik netjes mijn beurt afwachten. Swappers die nog niet eerder meededen met de VIP kregen voorrang. Na netjes mijn beurt af te wachten schreef ik me in.

Toen er opeens dat berichtje verscheen in 'postvak in'. Deze keer zou ik Vicky mogen verwennen met een pakketje. Drie foto's, niets meer en niets minder. Maar eerlijk toegegeven, de foto's waren deze keer moeilijk, een totaal andere beleving dan de mijne.Ik liet het bezinken en ging op zoek naar het gepaste stofje.
Mijn stofje vond ik bij Stoffen Christine in Destelbergen, een leuke madam die met veel passie haar winkeltje openhoudt. Ze heeft sinds kort ook een webshop.

Ik was wel tevreden met dit stofje. Volop aan het pinnen kwamen de ideetjes en gingen we aan de slag.
Op één of andere manier wilde ik in een themaatje werken deze keer, op haar Pinterest ontdekte ik dat ze 'nood'  had aan wat naaispulletjes, enfin dat dacht ik toch.

Enkele dagen later bestond mijn pakketje uit het volgende:


- Naaimachine onderlegger met handige vakjes
- Draadjesopvanger volgens mijn tutoial
- Vier handige patroongewichtjes
- Een leuk stoffen mandje
- Een gepimpt handdoekje
- Lekker geurende kaarsjes

Onder toeziend oog van vier glanzende poezen

Ondertussen keurde Vicky mijn pakketje als 'goed bevonden' :) :) Joepie!

Ik keek er ook alweer uit om een fijn pakje te mogen ontvangen. Deze keer kreeg ik pakketje van 'anoniempje' .. Verdorie, zo vervelend om niet te weten van wie het komt. Maar als snel kreeg ik antwoord. Mijn VIPpakje werd samengesteld door Marleen. Bedankt!


Mijn pakketje bestond uit
- Een tas
- Geurzakjes
- Een doosje om knoopjes in te bewaren

Heb je ook creatieve vingers en wil je ook anderen gelukkig maken in ruil voor een leuk pakketje? Op de Facebookgroep 'Swapperdeswap' lees je er alles over!


3 opmerkingen:

 1. ik ben er super blij mee met men vip kadootje , tis super

  dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amaai ja je bent verwend maar met dat pakketje van jou zou ik ook heel content zijn ��. Tijd om nog eens mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt wel veel gemaakt, amaai leuk! Ik doe mee met de midzomerswap, mijn pakketje is net verstuurd, nu wachten tot ik het mijne krijg. En tot we mogen opendoen natuurlijk! (Wat een rot idee om cadeautjes te sturen en die dan kei-lang niet te mogen opendoen...😉)

  BeantwoordenVerwijderen