woensdag 17 juni 2015

Huusje m'n hartenduufje

Instagram, wat een uitvinding. Wat een verslaving, voor mij althans, kweet niet hoe dat  bij jullie zit?!

Na een rondje instagrammen kwam ik deze leuke quote tegen.


Op mijn lijf geschreven dus.. Ik ging naar 't profiel van deze leuke quote en kwam terecht bij 'huusjedesign' . Ik ging al scrollend naar beneden, ik zag moois, heel veel moois. Leuke trendy (zwart-wit) spullen voor in huis, helemaal op mijn lijf geschreven. Dit zit snor dacht ik.

Net op dat moment zag ik een foto van super toffe armbanden, met als onderschrift dat het gepersonaliseerde Slagletterarmbandjes waren. Ik moest het twee keer lezen, slag-letter-armbandjes.. 


Dit moést ik hebben, zonder twijfel. Meteen surfend naar de website kwam ik op de juiste pagina terecht. Bijna achterovervallend van de prijs, deze keer in super positieve zin, bedacht ik meteen iets leuk voor op mijn gepersonaliseerde armband.

Mijne Sjoe is toch wel het beste wat er in mijn leven overkomen is, dus ik besloot dat het iets moest worden van hem en mij.
Enthousiast en vol spanning plaatste ik mijn bestelling.

En euh als ik even mag, als je fan wordt/bent hou dan zeker ook haar instagram en facebook in de gaten want ze doet echt héél regelmatig toffe acties!
Zo bestelde ik ook nog een super toffe verjaardagskalender, mocht ik een leuk kadootje ontvangen én genoot ik van 10% korting.

Drie werkdagen vol spanning afwachten, maar het loont, echt waar. Dit werd het resultaat van mijn toch wel iets wat impulsieve aankoop.
Wat denkt ge dervan? Ik vind het alvast  fan-tas-tisch.


6 opmerkingen:

 1. Marieke, je schrijft echt goed. Heel volwassen want in mijn ogen ben je nog piepjong (en dat zijn 2 complimenten). Heb vertrouwen in jezelf!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor die mooie lovende woorden Karine!
   Jij doet het ook super goed, met je ietwat oudere generatie (mag ik dat zeggen? :D) Ook als compliment bedoeld uiteraard!

   Lots of love

   Verwijderen
 2. Wauw, ik ga eens piepen op die website ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello,
  My name is Mark, sales manager of Yiwu Yazi Jewelry Co.,Ltd
  We supply good quality stainless steel necklace,bracelet,inspiration bangles,rings,pendants in China, if any inquires, welcome to contact with me.
  Web: www.yazjewelry.com
  Your design is welcome, Hope to be your new supplier.
  Thank you.

  Best Regards,

  Mark

  BeantwoordenVerwijderen