woensdag 15 juli 2015

Gastblog by Ik-maak-het-zelf-nu

Derde woensdag van de maand = gastbloggen!

Deze keer stel ik graag de madam achter 'Ik  maak het zelf nu' aan jullie voor.
Ze heeft een hele leuke blog, waar het naaien centraal staat. Maar ook leuke vertellementjes, af en toe een receptideetjes en do-it-yourself tips zijn te vinden op haar blog.1. Stel je blog kort voor (waarom ben je beginnen bloggen, had je een voorbeeld, waar haalde je inspiratie voor je blognaam)

Mijn blog is er eentje waar je mijn zelfgemaakte creaties terug kan vinden. Ik naai graag maar knutsel ook van alles en nog wat. Koken staat ook centraal want dat is mijn beroep en hobby.
Ik wou in mijn blognaam iets van mezelf maar niet met mijn eigen naam erin.

2. Heb je favoriete blogs?

Ja blogs die vooral gaan over naaien hebben mijn voorkeur. Op mijn blog heb ik ze zowat gebundeld, daar komen er dan enkele te staan de regelmatig veranderen.

3. Wil je een tip/diy/inspiratie meegeven? 

Kijk rond op andere blogs en op Pinterest om ideeën op te doen. Voor heel veel zaken kun je daar veel informatie en tips uithalen.

4. Wat staat er op je wishlist?

Op mijn verlanglijstje staan uiteenlopende zaken zoals een workshop volgen bij Madeline De Stoffenmadame in Lier volgen. Zij geeft een workshop over een super mooie handtas. Ik hoop dat ik nog veel zal mogen naaien. Een reisje met de kinderen zou ook mooi zijn. Maar vooral gelukkig en gezond zijn.

5. Hoe zie je jezelf binnen 10 jaar?

Oei dit is moeilijk. Op dit moment huur ik iets, ik hoop dan mijn eigen appartement te mogen hebben. Wie weet ben ik dan een toffe oma van kleinkind(eren). Ik hoop ook dat ik dan ook nog leuke kleren kan naaien.

Daarnaast nog een paar ‘favorietjes’, altijd fijn om te lezen!

Wat is je favoriete plek in huis?

Ik heb er 2 namelijk mijn naaihoekje en de zetel om er samen met mijn 2 kinderen naar een leuke film te kijken of gewoon samen te zijn.

Wat is je favoriete tv-programma?

Ik volg al jaren Home and Away.

Wat is je favoriete boek?

Elk kookboek!

Wat is je favoriete tijdschrift? 

La Maison Victor, het naaitijdschrift. Alles is zo goed uitgelegd hoe je aan de slag moet gaan. Wat maak dat het zelfs als een beginner als mij super is!

Wat is je favoriete gerecht?

Vegetarische pasta weet ik altijd te smaken.

Wat is je favoriete drank?

Ik lust heel graag cappuccino met gestoomde melk of een lekker fris wit wijntje en een Bailey’s gaat er ook wel in.

Wat is je favoriete muziek?

Heel uit een lopend gaande van Clouseau, The Black  Eyed Peas, lougne muziek, Hozier, Acicii, Dotan, Brian Adams en nog vele anderen.

Wat is je (favoriete) verslaving? 

Naaien en het bij horende zoals stofjes kopen. Gezellig koken in aangenaam gezelschap zoals mijn familie, vrienden en mijn collega's van ons kookclubje.

In welke stad winkel je graag?

Op 1 staat daar Maastricht,zo gezellig, zo up to date. Wijnegem Shoppingcenter is ook leuk.
En alle stoffenwinkels in heel Vlaanderen en net over de Nederlandse grens wat jammer genoeg niet zo goed is voor mijne portemonnee.


Wil je ook graag meedoen met deze rubriek? Dat kan! Stuur me een mailtje via de email-button hiernaast en dan stuur ik je asap de vraagjes door!6 opmerkingen: