donderdag 3 september 2015

De laatste keer dat ... iemand mij een opkikkertje gaf! #3


Ik heb een probleem met mijn voeten, die zijn te soepel om het zo te zeggen. Om 't wat voor te stellen, ik kan mijn voeten bijna 180° draaien... 
Grappig zegt ge? Wel euh, 't is te zeggen, door dat probleemken sla ik om de haverklap mijn voeten om. Dat geeft dan tot 't gevolg dat mijn ligamenten gescheurd zijn. Met een olifantenvoet (en heel wat pijn) tot 't gevolg. Das minder grappig natuurlijk.
Afgelopen zondag was 't weer van datte, uit 't niets bam. Here we go again.


Ik als Instagram-addict moet dat dan ook direct op mijn Instagram gooien. Nee nee, niet om medelijden te hebben (misschien wel een beetje), maar ja ik moet mijn ei kwijt hé op zo'n momenten.

En dan, dan heb je Madame Stof. Zij is een topper, in alle vormen eigenlijk. Haar blog is een waar pareltje, ze maakt prachtige creaties met haar naaimachine en is sinds kort ook bezweken voor het maken van juwelen. Die juwelen, mannekes die zijn zo schoon! Echte pareltjes!

Madame Stof en ik hebben eigenlijk altijd dikke fun, ik ontmoete haar voor 't eerst op de Femma Blogschool. Zotcontent dat ik die mocht leren kennen in real life! Ondertussen tetteren we heel regelmatig op Facebook en kan ik ook altijd terecht met vragen voor de blog!

Maandag stuurde ze me een berichtje met de melding dat ik mijn brievenbus in 't oog moest houden! Een opkikkerje zoals ze zelf zei! Mijn hart maakte al een vreugdesprongetje!
Woensdag stuurde ze me nog een berichtje, dat ze een postzegel op mijn pakje vergeten was... Of het zou dus niet aankomen of we moesten de postzegel betalen.. We wachten allebei vol spanning.

Maarrrrrr, gisteren zat het pakje in mijn brievenbus. Wonder boven wonder. Ik zo blij al een klein kind natuurlijk!
Zo ziet ge, postzegels, das tegenwoordig niet meer nodig jong. Meteen geld uitgespaard ziede! Ohja, er stond trouwens ook geen 'boete'. Jihaa!Houd ulder vast he gastjes, want ik mocht een kei schoon opkikkertje ontvangen van Madame Stof!
Een prachtige 'unieke' armband, met drie logootjes van mijn blog! Geef toe gastjes, dat is toch echt fantastisch schoon hé?! En het past per-fect! Ik doe deze niet meer uit, denk ik dan!
Ik denk dat ik vaker mijn voeten ga omslaan! Mwhoehaha8 opmerkingen:

 1. Echt geweldig lief en mooi he!! Dat zal zeker enorm deugd gedaan hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt heel mooi!! Knap gebaar van madame Stof
  Sterkte Marieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die postbode eal gedacht hebben, ik stop het wel in de bus of ik heb 2 hysterische vrouwen op mijn kap ��. Graag gedaan ��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap Marieke! Wat een mooi gebaar, Madame Stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel beterschap Marieke en idd het is een prachtig juweel om te dragen en Madam stof is in het echte leven gewoon een topwijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je veel beterschap! Ik hoop dat de plaaster vlug verleden tijd zal zijn.
  En wat een leuk juweeltje (en opkikkertje)!.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens je veel beterschap! Ik hoop dat de plaaster vlug verleden tijd zal zijn.
  En wat een leuk juweeltje (en opkikkertje)!.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel beterschap voor je en inderdaad groot gelijk dat je dit opkikkertje niet meer uit doet!Het is een madame met een groot ♥,hé!

  BeantwoordenVerwijderen