zaterdag 12 september 2015

De laatste keer dat ik ... een diy deed #4


Ik weet het gastjes, ik weet het, ik ben een dag te laat.. 't Is zaterdag in plaats van vrijdag! Maar ik heb een bijzonder goeie reden, gisteren was ik drie jaar samen met Mijne Sjoe en dat moest gevierd worden, met een wellnesske met overnachting.

Onlangs zag ik op verschillende social media woonkettingen verschijnen. Eigenlijk iets super simpel, wat houten kralen aan een trouw met hier en daar een klemmetje ertussen om een leuke (quote) kaart aan te hangen of een lieve foto. Maar ik was wel meteen fan, simpel en toch mooi!

Ik ben wel fan van DIY pakketjes, zelf aan de slag gaan met materialen om dan iets zelfgemaakt te krijgen als resultaat.
Daarom ging ik op zoek naar een website die dit in een pakketvorm had. Zo kon ik er nog altijd mijn eigen toets aan geven.
Zo kwam ik terecht op de website Inpakken en Uitdelen, daar hadden ze alle benodigdheden voor het maken van een woonketting.

Voor zo'n tien euro (zonder verzendkosten) had ik 50 ronde kralen, 10 hoekige kralen, 10 meter touw en 5 klemmetjes. Mooie prijs vond ik zelf, want zo'n gemaakte woonketting kost al gauw 30 euro.

Na een tweetal dagen mocht ik mijn pakje al uit de brievenbus halen. Ik ging meteen aan de slag!


Zo'n woonketting zit overigs super snel in elkaar. Daar hou ik van, snelle projectjes!


Roze hoekige kraaltjes voor een extra toets en de klemmetjes waar later kaarten aan zullen komen.Als iemand trouwens een leuke Belgische webshop kent die zwart-wit kaartjes verkoopt, let me know. Ik vind er enkel in Nederland, maar die verzendkosten hé. Ge kent dat wel, ge betaald meer verzendkosten dan uw pakje in feite kost.
PS: zag je De - Unique Marieke - enquête al? Ge zou mij veel plezier doen mocht je die invullen! :) 

4 opmerkingen:

 1. Mooi zeg :)

  Ik bestel wel eens kaartjes hier: http://www.bookdepository.com/search/advanced?searchTerm=postcards&search=Find+book

  Niet Belgisch, wel gratis verzending ;)

  Belgisch is deze, maar wel nogal duur vind ik... http://www.vanclever.be/pc/3/nl-BE/postkaarten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende de webshop 'inpakken en uitdelen' nog niet. Maar ik ben er ondertussen al eens gaan piepen. Ze hebben een leuk assortiment aan zeer schappelijke prijzen. Leuk!
  Misschien vind je hier, http://zinvol.nu/webwinkel, één of meerdere kaartjes naar je zin. Jammer genoeg niet zo goedkoop!
  Ik vul je enquête in! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij zwart-wit denk ik meteen aan Wolf & Wolkje! Maar geen idee of ze daar kaartjes verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen