vrijdag 2 oktober 2015

De laatste keer dat ik ... genomineerd werd voor de Liebster Award! #7

Vreugdesprongetje! Voor de tweede maal werd ik genomineerd voor de Liebster Award. Eind augustus werd ik al eens genomineerd door  Karin van Little Stories to Read, dat verslagje kon je hier al lezen.

Deze keer klopte Evelyn aan mijn blogdeur, zij is het gezicht achter de creatieve blog; L'étoile de MarCel. Ik zou kunnen zeggen, foert ik doe niet meer mee want ik werd al genomineerd. Maar hé, dat doe ik niet. Veel te leuk om die vraagje nog eens met veel goesting in te vullen.
Dikke dankjewel Evelyn!Here we go!

Liebster Awad?

De Liebster Award is 'een stokje' (lees: zoals een estafettestok, de award doorgeven aan anderen), eigenlijk speciaal bedoeld om de kleine bloggers onder ons wat te promoten en te ontdekken. Zo heb je voortdurend een draaiende ketting.
De bedoeling is dat de blogger die jouw genomineerd heeft nieuwe vragen voor de genomineerden opstelt, zodat elke Liebster Award anders is.
Dus ook aan mij om straks een aantal nieuwe vragen voor te schotelen aan mijn genomineerden.

De vragen

1. Omschrijf jezelf in vijf woorden

Jaloers – nieuwsgierig – soms te ongeduldig – haat het om mij te vervelen – op zoek naar een job (vacatures mogen altijd doorgestuurd worden ;))

2. Waar ga jij het liefst shoppen?

In een stoffenwinkel! Hà, wat had ge nu gedacht? Zo'n zalig gevoel om in neus te slaan in al die stoffen, met uw vingers over die stof te gaan en dan 'een meterken alstenblief' te vragen. Zalig hé?

3. Wat doe je wanneer je een avondje vrij hebt?

Niets speciaals eigenlijk. Ik kan al genieten van een avondje tv kijken met Mijne Sjoe. En dat mag dan wel met een chipke of cremeken te zijn!
Ohja en als Sjoeke-lief dan nog eens wat gaat wrijven op mijn benen of rug dan scoort hij punten van meer dan 10 op 10... Enjoy my evening! 

4. Wat is jouw mooiste herinnering? 

Pfoe, dit is ne moeilijken! Ik denk dat ik dan toch maar voor het cliché ga en kies voor het moment waarop ik Mijne Sjoe voor het eerst zag. Gaande van 'love at the first side'.

5. Wat wou je worden toen je in de kleuterklas zat?

Zoals elke kleutermeid zeker? In het eerste kleuterklasje juffrouw. Het tweede kleuterklasje evolueerde dat al naar kapster. Om uiteindelijk als droom ooit mama te mogen worden. En die wens is er nog steeds!

6. Op welke creatie ben je het trost? 

Nog niet zo heel lang geleden naaide ik mijn eerste eigen kledingstuk zonder (al te veel) hulp! Trots dat ik was. Het ganse verhaal kan je hier nalezen!

7. Wat is je lievelingsgerecht?

Zonder twijfel, frieten van 't frietkot. Geen enkele friet die ge thuis maakt smaakt zo goed als die van 't frietekotje!

8. Welke blogpost van je eigen blog moet iedereen lezen?

Het berichtje waarin mijn jumpsuit gemaakt heb. Op dat moment is mijn blog beginnen groeien. Ik ontdek dat ik sinds dien mijn 'vast' lezerspubliek heb gevonden. Fijn fijn fijn!

9. Wat is je levensmotto?

Leef van dag tot dag. We zien wel wat er morgen komt.

10. Wat zou je toveren als voor één keer een toverstafje kon gebruiken?

Moeilijk zeg! Maar als ik eens na denk dan zou het misschien wel leuk zijn om geld te toveren? Misschien klinkt het fout in de oren en denk je 'geld maakt niet gelukkig' ... Bwajaaaa, ik zou toch vré content zijn mocht ik wat extra centen zien op mijn rekening!

11. Wie neem je mee naar een onbewoond eiland?

Mijne Sjoe, geen twijfel!

Mijn genomineerden 

Omdat het nog niet zo heel lang geleden is dat ik mijn al eens nomineerde wil ik iedereen nu de kans geven om mee te doen! :) Zie je 't zitten om ook wel een een paar vraagjes te beantwoorden? Giet het in een blogberichtje en ga je gang!

Mijn vragen

Zin om mee te doen? Neem gerust onderstaande vraagjes over die ik eerder al afvuurde aan mijn genomineerden!

1. Wat is het ergste waarover je hebt gelogen in je leven?
2. Wat is je favoriete Youtube filmpje?
3. Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?
4. Wat is jouw guilty pleasure?
5. Hoe beleg je liefst je boterham?
6. Wat was je duurste aankoop het laatste jaar?
7. In welk gangpad zou je racen als je één minuut gratis mocht winkelen in een supermarkt?
8. Wat ligt er op je nachtkastje?
9. Welk nutteloos talent bezit je?
10. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?
11. Wat was je laatste tweedehands aankoop?


Heb jij ook meegedaan? Post gerust hieronder je linkje dat ik ook even kan gaan piepen!
1 opmerking:

  1. Wat ongelofelijk fijn dat je toch de moeite deed om te antwoorden ... bevestigt alleen maar wat ik al dacht ... gij zijt een wreed toffe madam!!!!

    BeantwoordenVerwijderen