dinsdag 24 november 2015

The Afterparty Swap!

Swappen is heel erg in tegenwoordig! Maar ook creativiteit en diy is populair. Een perfecte match volgens mij op zelf een swapgroep op te richten waar deze twee kernwoorden centraal staan. Ik ging aan het brainstormen en SwapperDapper werd geboren!

We kunnen het niet ontkennen, het is den tijd van het jaar en de feestdagen liggen al te gluren. Maar waarom kunnen we niet gewoon nog wat verder feesten?!
Daarom stel ik jullie mijn allereerste swap voor: The Afterparty Swap!


Wat is de bedoeling?

Swappen is het uitwisselen van pakjes. In deze groep draait het om het uitwisselen van handgemaakte pakjes. Je pakje kan dus bestaan uit iets genaaid, gebreid, gehaakt, geknutseld, ... . Zolang het maar 'made with love' is.
Het leuke aan swappen is dat je niet weet van wie je een pakje zult krijgen én dat we massaal op één dag samen ons pakje openen!

Hoe?

Je kunt je inschrijven door lid te worden op de Facebook groep SwapperDapper. In de groep staat de inschrijvingsfiche, zodra je die hebt ingevuld bent je definitief ingeschreven!
Inschrijven kan je nog doen tot en met 13 december.
Op 14 december verschijnt dan een mailtje in jullie mailbox waarin je te weten zult komen wie je swapmaatje is.
Je pakje versturen doe je ten laatste op 6 januari, zodat alles tijdig aankomt.

Wanneer?

Het openingsmoment van The Afterparty Swap zal gebeuren wanneer de kater stilaan verdwenen zal zijn: op zaterdag 16 januari.

Concreet ...

Inschrijven tot: 13 december om middernacht
Koppelen gebeurd op: 14 december
Versturen op: 4 januari met Kiala en 6 januari met Bpost
Pakjes openen op: 16 januari


Ik hoop alle creatievelingen te mogen verwelkomen in SwapperDapper!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten