vrijdag 18 december 2015

Tiny gaat op reis en neemt mee; Wiske ...

Tiny en ik; wij zijn dikke vrienden, boezemvrienden zelfs! Hoe schoon zou dat zijn, een Tiny t-shirtje? Maar, tricot-Tiny, dat bestaat niet (bij deze, oproep aan "stoffenmakers"), tot mijn grote grote spijt.... We moeten het dus voorlopig doen met een Tiny stofje die ik vond bij Liesellove (ga vlug nog eens kijken, want jammer genoeg zal ze binnenkort stoppen en houden ze een uitverkoop). 
Uren, dagen, maanden, gepiekerd  over wat we kunnen maken met zo'n Tiny stofje.... Toen plots het geniale idee kwam om een tas te maken! Ziet ge al die jaloerse blikken al voor u? *pronkpronk*

Mijn Tas werd bovengehaald en Wiske II werd geknipt!

Het feit dat ik mijn stof eerst verkeerd knipte, dat blijft tussen ons hé? (Jap, 't is waar ik moet nen tweeden bril kopen, dringend). Gelukkig, het viel nog te redden, want ik knipte te groot. Alle chance, stelt u voor da ik te klein knipte; 't is allemaal de schuld van de vloek.


Tiny moest opvallen, dat was wel zeker, dus ik plaatste ze vooraan. Goed in 't zicht!


Het is is een kerst paneeltje dus Merry Christmas kon niet ontbreken! 


Ook aan de zijkant mocht Tiny pronken!


De andere kant voorzien van Familie Kerst.


 Kijkt eens, hoe schoon die rits erin zit. Helemaal zelf gedaan! *trots*Onderaan werd een contrast stofje voorzien.
Volledig zelf gedaan, helemaal alleen! Hoe zot is dat? :)
Tijd om te pronken nu, en op reis te gaan!

8 opmerkingen:

 1. heel goed! voor zo'n stofje inderdaad de juiste keuze, een kleedje met een kerstmotiefje dat kan je nu ook niet zo vaak aandoen hé

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alloo kroket zeg, van de vloek geen spraken als je het mij vraagt..... Knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook een tiny-lover. Heeeeel leuk gedaan. Prachtige blikvanger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, zo mooi gemaakt! Dat de zijkanten ook een beeld op zich zijn, vind ik helemaal geweldig. Dat gaan nog leuke reizen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan hoor. En iedereen houdt van Tiny. Nu nog een zomerversie ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goh, wauw, zo mooi gedaan.... Me very jealous :)

  BeantwoordenVerwijderen