zondag 24 januari 2016

Pin it & Make it ! - Januari

Liesellove zette een heel fijn project op poten; Pin it & Make it!.. Het is zo simpel of het groot is; Pinterest afschuimen (en, geef toe, dat doen we met z'n allen) én elke week één projectje uitvoeren die tussen al je (duizenden) pins staat.

Als fanatiek 'Pinner' doe ik natuurlijk heel graag mee aan dit project!
Simple comme bonjour, is het niet? Aan pins heb ik alvast geen gebrek maar het volhouden zal volgens mij het moeilijkste zijn.


Pin it & Make it zal hier een maandelijkse rubriek worden waarin ik telkens mijn vier projecten samen zal bundelen in één overzichtje.Project 1

Project één en ik ga al vals spelen... Maar, met een heel goeie reden. Als naaister zul je deze pin ongetwijfeld wel al eens tegengekomen zijn... Alleen, ik voerde hem ook uit! Lezers die er al van in den beginne bij waren konden die hier al zien.


Ik ben hier zó trots op dat ik hem hier een welverdiend plaatsje wil geven!

Project 2

Katrien van Jongens Toch! maakte onlangs (op mijn vraag) een tutorial om een iPadhoes te maken.
De ideale moment om hem uit te testen dus!


Ik heb redelijk wat gepruts met de biais.. Mijn geduld stelde mij op de proef, daarom is het onderaan niet zo netjes afgewerkt.. Maar soit, wel "handmade'', haha! Als iemand mij dé gouden tip kan geven; deel hem gerust!

Project 3

Het tweede projectje stond al héél lang op mijn verlanglijstje. Een sleutelafdruk in klei. Omdat Mijne Sjoe bij ons inwoont is dat al een beetje 'samenwonen aka samenleven' ...De klei komt uit Action.. Ik werkte er al eerder mee, maar deze keer wou hij niet helemaal uitharden wat maakt dat hij nog iet wat flexibel is.. Ook witte klei gebruiken is niet zo heel handig want het wordt bijzonder snel vuil.
Onder dat hartje zit uiteraard mijn adres.. Die ik nu afscherm voor de internet-wereld.

Project 4

Sinds ik porseleinstiften heb, ben ik kei hard fan! Een ritje naar de kringloop koste me 0.35 cent voor een (bloem)potje en een koffietas.


Nu nog een groen plantje vinden..


Doe jij ook mee met het Pin it & Make it project? Laat hieronder gerust weten waar ik die kan vinden want ik ben reuze benieuwd! :)7 opmerkingen:

 1. heel leuke projecten en mooi gedaan!
  Als we elkaar nog eens tegen komen wil je het afwerken van de hoekjes wel eens uitleggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke maaksels :)
  Ik zie dat het gelukt is om de tekst op je sleutel-afdruk-ding te schrijven. Heb je dan porseleinstift ervoor gebruikt?
  En OH MY GOD die Singer-tafel <3<3<3 Had een tijdje geleden ook bijna eentje op de kop getikt, maar er was me iemand 5 minuten voor in de Kringwinkel :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. together en niet togheter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu begrijp ik die comment op die Singer tafel, ik heb die compleet gemist? Heel toffe dingen gemaakt, hier ook fan van de porseleinstift. Ik zou er alles mee volkladden ��

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede start! Ook ik doe mee, zij het met wat vertraging ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi allemaal. Je vernieuwde blog ziet er fantastisch uit. Well done, my dear!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent er meteen voor gegaan, zoveel pins gerealiseerd! tof gedaan zeg :) Ik doe ook mee!
  Ik ga nog wat op je blog komen snuisteren!

  BeantwoordenVerwijderen