zaterdag 16 januari 2016

SwapperDapper: The Afterparty Swap!

Ik ben een grote fan van swappen... Watte? Swappen ... Dat is het uitwisselen van pakjes met elkaar.

Als creatieveling maak en krijg ik dan ook graag handgemaakte pakjes. Daarom startte ik mijn eigen Facebook-groep op; 'SwapperDapper: handgemaakt met liefde'. Onder het motto '100% handmade'.
Hoe het allemaal precies in zijn werk gaat, kan je onder andere hier lezen.

Zo gezegd, zo gedaan en de eerste swap ging van start! Als enthousiaste oprichter en beheerder deed ik natuurlijk ook mee! Ik maakte een pakje voor Astrid.
De creativiteit was mij gunstig en ik kreeg de juiste ideeën en ging aan de slag!

Als eerst maakte ik was beauty-productjes. Pinterest gaf mij de juiste recepten om lipbalsem, suiker-scrub en bodylotion te maken. Om het vierde potje ook te vullen maakte ik wat Pixie Dust, gewoon om de magie in 't leven te houden.

Ook maakte ik een 'pot vol brownies'; alle ingrediënten in een pot die je thuis zelf moet klaar maken. Hoe handig is dat? :) 

Verder liet ik ook mijn porselein stiften nog eens werken, een saai bordje en mok werden een gepimpt tot een leuk serviesje.

Ik zette ook mama stiekem aan het werk, zij haakte voor mijn swapje nog een portemonneetje.

Een blanke fles (met lichtjes binnenin) werd opgevrolijkt met wat woorden die belangrijk zijn in 't leven.


Als laatste ging ik nog aan de slag met verf. Ik schilderde een canvas met krijtverf en zette er een leuke quote op. Daarna met een lichtjes-slinger het een extra touch gegeven. Door de krijtverf is de quote makkelijk te vervangen door een andere.Ook ik mocht natuurlijk een heel leuk pakje ontvangen! Sarah ging aan de slag voor mij en ik werd verwend!

Ik mocht mijn pakje een tablet/boeken-poef vinden, ideaal als social-media verslaafde! En, hij is gepersonaliseerd, want 'Unique Marieke' staat er op! Hoe cool is dat?! 
Dan kreeg ik ook nog een heerlijk poezenwarmtekussentje voor in mijn nek :) 
De stofkeuze is ook helemaal mijn ding! Diep in mijn kast ligt hetzelfde stofje nog te wachten op een projectje, dus Sarah, dan weet je dat het goed is hé :D
En, de vogeltjes zullen ook heel blij zijn want zij zullen kunnen smullen uit een super mooi kopje! :)Heb jij  na dat zien ook zin gekregen om aan het swappen te gaan? Altijd welkom in SwapperDapper!


PS: je hebt nog even de tijd om deel te nemen aan de super leuke GIVE AWAY om een handgemaakt juweeltje te winnen van Madame! 

8 opmerkingen:

 1. Amai, zo mooi allemaal! Zeker dat krijtbord met die lichtjes vind ik echt geweldig. Leuke swap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Welk materiaal gebruik jij voor de porseleinstift? Ik heb een een kopje van hema proberen om te toveren, en laten bakken zoals op de stift stond maar alles is er na enkele keren afwassen afgekomen... Was dus niet zo goed gelukt.
  http://missknitandsew.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallotjes! :)

   Een porseleinstift natuurlijk :D Of bedoel je dat niet? Mijn 'servies' komt gewoon van de action en ikea ... Mijn stiften zijn van het merk Marabu en zijn echte topstiften! Je moet ze bij mij wel 4 uur laten drogen alvorens je bakt in de oven ....
   Maar, nu moet ik wel zeggen dat ik zelf (nog) geen ervaring heb met het gebruik, ik geef ze altijd cadeau ... Op mijn stiften staat wel dat ze vaatwasbestendig zijn tot 60 graden, maar ik geef altijd het advies om ze met de hand af te wassen :)
   Hopelijk is dat een beetje een antwoord op je vraag? :)

   Liefs!

   Verwijderen
  2. Dankjewel voor de info. Ik heb bij mijn probeersel panduro van pippoos gebruikt. Ik wil het ook graag eens cadeau geven, maar zou het erg vinden moest het dan helemaal weggaan.

   Verwijderen
 3. Leuk swapje heb je gemaakt,vooral de canvas vind ik goed gevonden,mag ik dat eens uitproberen?!En ook een tof pakketje terug gekregen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook een leuke swap! Nogmaals zo hard bedankt voor al je werk en tijd dat je er in stak! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Marieke, wat heb jij ook mooie dingen gemaakt!!! Ik weet niet wat ik het tofst vind, dat bordje met happy... of dat krijtbord met lichtjes, die fles, ... geweldig!

  Ik ben echt onder de indruk van alle mooie swapjes, ik denk dat iedereen heel tevreden is :) Ik ben blij dat ik het swappen een nieuwe kans heb gegeven en ik ga zeker nog meedoen met die van jou!

  BeantwoordenVerwijderen