zondag 28 februari 2016

Pin it & Make it - Februari

Tijd voor weer een nieuw overzichtje van het Pin it & Make it project!
Nu maand twee achter de rug is, moet ik al gaan toegeven dat het niet altijd geven gemakkelijk is om vol te houden effectief elke week ééntje uit te voeren... Soms lukt me het niet, maar dan zijn er de week nadien wel twee projectjes in één keer klaar, een goede compromis dus.

Project 5

Dit idee had ik voorbij zien komen bij KellyCarresse, mamablogster uit Nederland.. In haar video's werd ik verliefd op het fotoplakje die in beeld kwam, maar ééntje met haar blognaam op.. Ik vond dit echt een heel leuk idee en ging zelf ook aan de slag. Bij action vond ik houten lettertjes die ik zwart schilderde en in Ikea vond ik een wit fotoplankje. Meer had ik niet nodig om een fijn resultaat te bekomen! De inrichting van het plankje staat nog niet op punt, daar moet k nog eens tijd voor maken.


Project 6

Deze super schattige mutsjes had een tijdje geleden voorbij zien komen bij Madame Stof. Ik pinde het meteen, maar in de categorie 'dit gaat veel te moeilijk zijn' werd het opzij geschoven. Tot ik het eens van dichtbij ging bekijken, er staat een hele duidelijke video bij die je laat zien dat de mutsjes in een wip klaarzitten! Een leeg wc-rolletje en een bolletje wol, meer heb je niet nodig. Zeg nu zelf, hoe schattig is dees?


Project 7

Deze pin vond ik op de blog van Emma en Mona, zij had een receptje uitgeschreven om zelf lipbalsem te gaan maken. Altijd leuk toch, als je iets zelf kan maken?! Het is su-per simpel, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Zijdezachte lipjes, here i come.


Project 8

Deze maand kocht ik iets wat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond, dé befaamde lightbox. Op pinterest kwam ik al hele leuke ideeën tegen. Ik was meteen fan maar twijfelde om er ééntje aan te kopen.. Ik een emotionele bui bestelde ik er ééntje, om mezelf een plezierke te gunnen. En, ik ben nog steeds fan!
Doe jij ook mee? Laat gerust een linkje hieronder na, zodat ik ook eens kan piepen bij jou!


8 opmerkingen:

 1. Die mutsjes zijn echt te gek. Zo schattig.
  Goed bezig Marieke!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lichtbox....daar denk ik nu al een tijdje aan! Waar kocht je die?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wekelijks een projectje? Dat lijkt me inderdaad veel, maar wel tof! Die lippenbalsem van bij Emma en Mona pinde ik toen ook, maar maakte ik nog nooit, oeps! Ik heb dringend ook een schop onder mijn kont nodig. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke pins! Die lippenbalsem wil ik ook wel eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lippenbalsem! Lijkt me leuk om met mijn petekindje te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe pins! Ik doe niet officieel mee omdat ik op voorhand weet dat ik er niet toe kom om er elke week een te doen. Jouw plankje is echt leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen