vrijdag 11 maart 2016

Black and White

Black and White; het is populair in naailand. Ook ik liet me verleiden. Met twee rollen Black and White ging ik richting kassa... Alhoewel ik op een later moment dacht 'wat bezielde mij om witte stofjes te kopen?', was ik toch content eens de resultaten er waren.

Ik blijf hier wat saai doen; alweer hetzelfde patroontje... Maar, ik ben er gewoon zotcontent mee, ze zitten mij als gegoten en ik voel me net een tikkeltje beter in mijn vel als mijn armen wat stof hebben gevangen. En, de patronen in curvie-land zijn ook niet zo heel uitgebreid, waardoor ik wat blijf steken. Maar hé, 't is oké denk ik dan. Zolang ik er maar plezier aan heb.


Om eerlijk te zijn; ik vind het wat flets zonder giletje... Het is niet lelijk, maar ook niet boenk erop...


Ik vind het al helemaal anders tonen met een giletje erbovenop. Het geeft me wat meer chachette.


En, ik ben nog altijd verliefd op mijn labels... Het is geworden zoals ik wou; in rechte lijn met de lay-out van mijn blog. Soms komen dromen uit...


De tweede rol die ik onder de arm nam is de populaire met de veertjes. Ik ben fan, echt.


Deze vind ik net iets beter staan dan de kruisjes. Misschien omdat het stofje wat drukker is, en het wat meer flatteert.


Ook hier mocht het labels niet ontbreken ... zie eens hoe schoon!Binnenkort, dan zie je me eindelijk in 'Het Zwanenmeer'; want in dat meer zitten toch wat troubles verscholen...

17 opmerkingen:

 1. Heel tof! Je kan de volgende keer misschien eens een diepere hals ofzo als aanpassing?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fan van de kruisjes. En idd meer af met gilet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fan van de kruisjes. En idd meer af met gilet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei superleuk, maar de pluimpjes net iets meer ;) Het andere mist wat.. met de gilet is het wel heel leuk. Misschien nog een leuk sjaaltje of een ketting ofzo er bij dragen als je het zonder de gilet wilt dragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel erg fan en een shirtje heb je nooit tevee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als het je als gegoten zit, waarom niet, he. Mooi gemaakt! Lijkt me ook een goed model om een watervalhals te gebruiken. Al moet ik toegeven dat ik sowieso fan ben van watervalhalzen. Geen idee of dat moeilijk is om te naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke shirtjes! En misschien eens een lange sjaal of een grove armband erbij proberen? Ik ben fan van je labels!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan helemaal geen kwaad om hetzelfde patroontje veel te maken. Dat is juist het voordeel van zelf kunnen naaien. Is iets naar je goesting.. dan maak je er gewoon kei veel versies van! En de veertjes zijn ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi gemaakt Marieke! Ik ben het eens met je dat het tweede t-shirt net een tikkeltje meer geeft dan het eerste, maar ze zijn allebei heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supermooi! Fan van de veertjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad, altijd mooi black & white en op een stijlvolle jeans een universele look die past voor elke gelegenheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toffe shirts! Daar zal je veel plezier aan hebben

  BeantwoordenVerwijderen