vrijdag 25 maart 2016

Moois op een foto

Ik droomde al een tijdje van een canvas met mijn logo erop. Even twijfelde ik om een grote canvas te laten maken van Mijne Sjoe en ik; ook iets waar ik van droom. De dromer die ik ben... Maar het gebrek aan dé goede, mooie foto liet mij bij het logo blijven. Die foto met Mijne Sjoe komt er ook wel, ooit ... Ik kwam terecht bij webprint.be.

Ik liet me door hun website glijden, wat het kleinste kind kan. Echt, simpel zonder al te veel poespas eromheen. Je foto uploaden is easy peasy. I like it.
Het is geen grote canvas geworden, subtiel maar fijn en cosy! De kwaliteit vind ik ook goed. Eigenlijk, precies zoals ik het me had voorgesteld. Ze hebben punten gescoord.


Dan liet ik me ook nog verleiden voor de fotomagneetjes. Als ik aan magneetjes denk, denk ik aan die harde plastic magneetjes. Ik was dan ook verrast toen ik mijn pakje opende en zag dat het eigenlijk leuke soepele magneetjes zijn... Ze kunnen dus niet kapot vallen of breken; alweer punten gescoord.
En nog een pluspunt; wanneer je je foto's upload dan kom je te weten welke kwaliteit je foto's hebben... Mijn foto's gaven de kwaliteit 'redelijk' aan (waarschijnlijk omdat het 'selfies' zijn; genomen met een niet-zo-optimale frontcamera). Maar, eerlijke zelve die ik ben .. Ik vind dat het eigenlijk echt goed meevalt. Het is niet 100% als je met je vergrootglas kijkt maar ik ben wel dik tevreden!Ik zeg 'ja' tegen webprint.be; u ook?

NOOT: dit blogberichtje is tot stand gekomen door een fijne samenwerking met webprint.be. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

7 opmerkingen:

 1. Oh die site ga ik onthouden!
  Mooie spulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig canvasje! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw echt leuk! Je brengt me op ideetjes voor cadeautjes ;-)
  Missknitandsew.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk!
  Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon van Webprint van een vriendin, om een foto op hout te printen. Ook zeer tevreden van, we moeten alleen nog een plaatsje vinden om 'm op te hangen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Marieke, je logo is prachtig. De magneetjes fantastisch! Een leuk idee trouwens, zelf hebben we ook een bord in de keuken hangen als er dan bezoek is betrap ik de mensen erop dat ze er wel degelijk naar staan te kijken. Veel liefs, Xx Saskia

  BeantwoordenVerwijderen