zondag 20 maart 2016

SwapperDapper: Rainbow Color Swap!

Eind  vorig jaar startte ik mijn eigen swapgroepje op: 'SwapperDapper: handgemaakt met liefde'. Wat en hoe alles rond swappen gaat kan je hier lezen. En, vooral lid worden als je ook gebeten bent door de swap-microbe; pas op .. 't Is een gevaarlijk beestje want 't kan zorgen voor verslavingen.

De eerste swap was een héle leuke editie; het vroeg om een tweede... Zo werd de Rainbow Color Swap geboren. Het specialleken aan deze swap is dat je bij inschrijving twee kleuren moest opgeven. In deze kleuren moest je swapmaatje aan de slag. 

Random.org deed zijn werk en zo kwam ik als bij wonder uit dat mijn swapmaatje Inge aka Madame Stof was. Mijn hart maakte een overslag en de angst sloeg me om het hart. Ik was eerlijk gezegd nog van plan om alles opnieuw te switchen, angsthaasje die ik ben. Toch maar wat peper in mijn gat gestoken en er vollenbak voor gegaan. Gelukkig zijn Madame Stof en ik goeie (blog)maatjes; tetteren op Facebook is één van onze specialiteiten. Zo kon ik subtiel gaan polsen over haar wishlist. Of ze iets door had is nog maar de vraag; maar ik had het vermoeden van niet.. Happy me.
Zwart en wit waren de kleuren die ze had opgegeven en waarmee ik aan de slag moest.

Ze droomde van een canvas met quote erop; ik schakelde de hulp in van Miss Wobie om de quote uit te snijden met haar cameo. Hartjes voor haar, topwijfje. Scoren bij Madame Stof: check!
'Kussens heb je nooit genoeg'; onder dat motto van Madame herself naaide ik een kussen. Een simpel aka luiewijvenkussen (lees: met een overlap achteraan en zonder rits). 
Op een gegeven moment vertelde ze me op Facebook haar blunder om prikbordjes te maken met kurkenonderzetters. Het ideale moment om dit voor haar te maken. Ik koos ervoor om twee met print te maken en ééntje in neutraal zwart; om wat contrast te krijgen. 
Op haar wishlist stond ook een pot vol koekjes. Ik koos ervoor om Brownies in a jar te maken. Het receptje schreef ik op een zwart papiertje met twee kantjes eromheen. 
Als extraatje koos ik ervoor om nog twee handmade beautyproductjes te maken. Veel heb je niet nodig om scrub te maken en lipbalsem. Oke, bij de lipbalsem speelde ik wat vals; die ziet inderdaad roze.. Maar ik compenseerde het om er een zwart-wit labeltje op te plakken.
Tot slot liet ik me nog inspireren wat het bloggen betreft. Ik zag op internet wel eens de quote Bloggers gonna Blog passeren; ik vond die wel geschikt voor haar en met behulp van Picmonkey maakte ik een kadertje.
En, mijn hart maakte een sprongetje toen ze me wist te vertellen dat ze tranen gelaten heeft van ontroering... Mooier kan het niet worden voor mij. Zij blij, ikke blij! Mijn fiche kwam terecht bij Katrien van deze leuk blog ...Haar pakje kwam hier echt in een gigantische doos toe, wat mijn geduld enkel nog meer op de proef wist te stellen!  En, ze heeft mij echt leuk weten te verrassen! Ik had in totaal vier pakjes om te openen! In de eerste twee zaten er hele leuke gehaakte onderleggertjes. Eerlijk toegeven ben ik niet zo'n fan van haakwerk. Maar, deze onderleggertjes weer ik echt te appreciëren! Zooo leuk! Ik word er instant vrolijk van! Ik opende eerst het doosje, daarin zitten houten rondjes met krijtverf waarop ik iets kon schrijven... Ik dacht 'hm, wat moet ik hier nu mee doen?' ... Maarrrr, het was al snel duidelijk toen ik mijn laatste pakje opende. Een heel groot houten verjaardagskalander; de rondjes dienen dus om verjaardagen per maand onder het bord te hangen! Suuu-per origineel! Ik ben echt een blij ei! Nog eens eens een dikke dikke merci Katrien, you make my day!Ben jij door al dat moois ook gebeten door de swapmicrobe?! Altijd welkom in SwapperDapper!

Tot swaps!8 opmerkingen:

 1. Leuke swaps! Je maakte er een mooi pakketje van voor Madame Stof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe swapjes voor jullie!Ik zou dat pakketje dat jij gemaakt hebt ook wel willen ontvangen,echt mijn ding ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De leukste verjaarsdagskalender ooit!!! Heel mooi pakketje heb je gekregen!!

  En het pakketje dat je gemaakt hebt voor Inge is ook helemaal af! 't Zal wel zijn dat ze daar emotioneel van werd! Super gedaan!!

  Ik ben zelf ook weer ongelooflijk tevreden met de cadeautjes die ik kreeg, maar daarover vertel ik gauw in mijn blogje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je onderleggertjes vind ik heel geslaagd. Ik zie het stofje met de vogeltjes ook erg graag.
  Een heel mooi pakket.
  Ik surf ondertussen eens naar 'swapperdapper'. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je onderleggertjes vind ik heel geslaagd. Ik zie het stofje met de vogeltjes ook erg graag.
  Een heel mooi pakket.
  Ik surf ondertussen eens naar 'swapperdapper'. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waw, weeral zo tof zeg! Misschien moet ik toch maar eens gaan meedoen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan altijd eerst eens een kijkje komen nemen! Altijd welkom! ♥

   Verwijderen