maandag 4 april 2016

Pin it & Make it - Maart

Maand drie, project twaalf achter de rug... Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik het echt lastig begin te krijgen om elke week effectief iets te gaan uitvoeren... Maar, we geven niet op en zoeken het niet al te ver; dat was het motto voor maart.
En, ik weet het... Dit moest online komen op 31 maart; maar laat het dan mijn verjaardag zijn geweest; en dat moest uiteraard gevierd worden!

Project 9

Het befaamde An-tasje ... Het lag hier al enkele weken geknipt; enkele weken daarna werd het genaaid en deze maand werkte ik het af.. Want de zoektocht naar een gouden kamsnap gooide roet in het eten. Maar, ik ben vré content en stiekem wel een beetje verliefd. Dit tasje werd intussen ingehuldigd als tasje om mijn letters van de lightbox in te bewaren!


Project 10

't Werd tijd om eens bord 'Cooking' onder de loep te nemen. Begin maart begon ik te kwijlen door la vie de Victorine haar madeleintjes. Ze werden dan ook vlijtig gepind en even later ook uitvoerig getest én goedgekeurd. En, met een taske chocomelk smaakt alles nog net iets beter.


Project 11

De paashaas kwam in 't land. En ten huize Unique Marieke werden konijntjes gedropt. Simpel; maar meer hoeft dat ook niet te zijn om wat sfeer in huis te halen.


Project 12

Ik ben een vintage fan; daarom vind ik 'knipjes' echt geweldig. Ik had hier al een aantal frames gekocht én ondertussen ook een prachtexemplaar gekregen van Wikkelgatjes. Ik ging dus op zoek naar een goede tutorial om zelf aan de slag te gaan. Hier en daar met mama's hulp mocht dit resultaat er zijn...Blij dat ik weer vier projectjes heb kunnen afvinken! Op naar april!


10 opmerkingen:

 1. Nog een late gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh de knip is schoon geworden! (De rest ook hoor!)
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh de knip is schoon geworden! (De rest ook hoor!)
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke gemaakte pinsels :)
  Dat Konijntje is zoooooo cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, dat knip-tasje! Goed dat je het volhoudt, ik kom nog niet aan één project per maand ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat An-tasje!!! Wauw!!

  En dat knipportemonneetje is ook super!!

  Elke week is wel pittig, amai...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Het tasje en konijntje maakte ik inmiddels ook.

  BeantwoordenVerwijderen