zondag 15 mei 2016

SwapperDapper: Happy Summer Swap

Zoals de meesten ondertussen wel weten, trouwe lezertjes, heb ik mijn eigen swapgroepje opgericht op Facebook. SwapperDapper: handgemaakt met liefde is de place to be voor instant happy momentjes waarin je onderling handgemaakte pakjes uitwisselt én op hetzelfde moment opent.
De derde swap nam zijn intrede; Happy Summer Swap; want de summer moeten we voorlopig zelf creëren!

Dit keer had ik de eer om een pakje voor Bieke te maken. Ik zat even met mijn handen in het haar; want veel informatie had ik niet gekregen. Maar; als je 't  van de andere kant bekijkt; carte blanche!

Als eerst maakte ik opbergdozen; mannekes dit is zo leuk én eenvoudig. Videodozen en een leuk A4 printje is alles wat je nodig hebt. Easy peasy maar zo cool! De tekeningen uit de Flow boekjes zijn hier perfect voor! Het idee pikte ik bij haar (ik ontmoette haar trouwens tijdens de Blog Meet Up van de 'Meststoffen voor jouw blog'; toffe madam!)
De porseleinstiften werden ook weer bovengehaald; ik schijn er blijkbaar in te slagen deze iedere keer boven te halen. Maar 't is gewoon zo fijn; less is more. Dus een saai wit bord werd behandeld met een portie liefde.
Ik ging wat aan het Pinterest-en en zo kwam ik tot het idee om een fotokader te pimpen; ook dit is easy peasy! Maar, onder het motto 'het moet niet altijd moeilijk zijn' werd mijn derde projectje geboren. Ik zie hier al meteen leuke kleine polaroidjes aan het draadje hangen.
Een tas; vrouwen hebben er volgens mij nooit genoeg. Ik maakte een strandtas in tafelzeil. En ook dit had geen hoge moeilijkheidsgraad. In een klein uurtje zat deze in elkaar (inclusief knippen). Dat kan wel tellen, voor mij althans #hoera! De tutorial haalde ik bij haar.
Als laatste maakte ik nog een body scrub voor een zijde zacht lichaam.


Dit keer ging mijn fiche naar Wendy, beter bekent van de blog Wikkelgatjes. Ze wist mijn Pinterest goed uit te pluizen want de dingen die ik maakte stonden in één van mijn mapjes.

Ik kreeg zelfgemaakte envelopjes waarin ik een kaartje of een centjes in kwijt kan om cadeau te doen. Een leuk setje kaarsjes versiert met washitape mocht ik ook terug vinden. Dan kreeg ik ook nog een setje oorbellen met een heel leuk printje. Een stukje (niet zelfgemaakte) zeep (ik knijp even mijn ogen dicht voor dat niet-zelfgemaakte). Een kaartjesbord kreeg ik ook; dat zal wel een plaatsje krijgen op mijn kamer. En als laatst kreeg ik ook nog een boekje die overtrokken is met stof.
Ohjaaa, ik kreeg het rest stukje van de stof ook nog cadeau; want hier kon je al zien dat ik gek ben op dat stofje!


Ben jij door het zien van dit leuks ook gebeten of nieuwsgierig geworden van de swapmicrobe? Altijd welkom in SwapperDapper!


6 opmerkingen:

 1. Graag gedaan 😘
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, leuke spulletjes!! Zowel wat jij weer gemaakt hebt als hetgene je gekregen hebt! Als je ooit voor mij iets mag maken, mag je die porseleinstift zeker gebruiken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk pakket heb je daar.

  Groetjes van een 'wachtende' swapper, Sofie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blog heb je, `k ga je volgen! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen