zaterdag 23 juli 2016

SwapperDapper: Crazy Number Swap

Ik ben nog steeds zotcontent met mijn eigen swapgroepje 'SwapperDapper: handgemaakt met liefde'. Mijn swapdames doen dat goed, vréé goed zelfs. En ik hoor alleen maar complimenten, dus dat streelt mijn ego wel. We denken dus nog niet aan stoppen. Daarom: de vierde editie werd georganiseerd!
Dit keer een speciale editie; de Crazy Number Swap. De bedoeling was dat je tijdens je inschrijving een verlanglijstje van 6 items opsomde, waarvan je swapmaatje 3 items moest gaan maken. Bij deze swap kan je dus niet teleurgesteld zijn lijkt mij. Ahnee, want je somde je verlanglijstje op. Hoe cool is dat?

Dit keer mocht ik een pakje maken voor de lieve Oele, ze heeft ook een blog


Op haar verlanglijstje stonden dus zes dingen. Als eerste maakte ik een vilten slinger, met ballonnetjes. Want: 't Leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen! Daarna ging ik terug in de tijd: punniken! Ze wou graag woorden met wol eromheen. Dat leek me net dat tikkeltje mooier in punnik. De woorden home en droom werden gevormd. Oele is kleuterleidster, je hebt dus nooit agenda's genoeg en die pimpte ik met een quote 'reals heroes don't wear capes, they teach', die ik uitsneed met mijn nieuw speelgoed: de cameo. Toen ik toch terug ik de tijd was, ben ik ook maar blijven hangen. Ik haalde mijn strijkparels boven en maakte dekseltjes voor op de glazen zodat er geen vieze beestjes in het glas kunnen. Ik pimpte ook nog een kapstok, dat deed ik met servietten. De roosjes knipte ik uit en plakte ik met decopatch aan de kapstok. Daarna grabbelde ik nog eens in mijn juwelenverzameling en koos nog een setje oorbellen uit. Die ik in een zelfgemaakt doosje stak. En, om ze nog eens extra te verwennen maakt ik ook nog een bodyscrub!

En, deze morgen was het zover: het uitpakken van de cadeautjes. Ik moet zeggen, deze keer had ik het moeilijk om mijn pakje te weerstaan! Maar, ik heb toch flink gewacht tot deze morgen!
Ik mocht een geweldig, fantastisch, mond-vol-tanden pakketje ontvangen van Ann. Ik ben flink verwend geweest, dat is duidelijk! Ook ik maakte mijn verlanglijstje op!


Als eerst kreeg ik een geweldig én groot picknickdeken. Een héél mooi rozen stofje, met aan de achterzijde een geplastificeerd stofje tegen de vochtigheid. Je moet er maar aan denken! Dan kreeg ik ook nog een pastelkleurig kadertje, die zorgvuldig (en waarschijnlijk met veel geduld) in elkaar werd geknutseld met en de quote 'Do more of what makes you happy' op. En gelijk heeft ze! Ook het gehaakte portemonneetje valt in de smaak, roze en strikjes, meer moet je niet doen om mij content te stellen. Ook de drie labeltjes zijn een schot in de roos: helemaal vintage-gewijs. Ik hou ze lekker voor mezelf! En dan, het fantastische huisje! Helemaal ingericht in vintagestijl. Hoe-geweldig-is-dit?! Ik ben verliefd, echt verliefd op dit pakje. Ik ben in de zevende hemel! Héél erg bedankt lieve Ann!
Je kwam uit je comfortzone, maar daar is niets van te merken!


Ben jij door het zien van deze prachtige pakjes ook gebeten door de swapmicrobe? Wees welkom in SwapperDapper: handgemaakt met liefde!


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie pakjes alweer! :-)
  Hoe zorg je ervoor dat die letters zo mooi in vorm blijven?
  Is echt wel een tof idee als huisdecoratie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik punnikte mijn draadje en dan heb ik die rond ijzerdraad gedaan :) Dat lukt perfect! En dan je ijzerdraad buigen in het gewenste woord. En daarna maakt ik hem nog met enkele steekjes vast aan elkaar :D

   Verwijderen
 2. Toffe pakketjes! Leuk concept ook, met dat swappen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke cadeautjes! Zowel die je hebt gemaakt als die je hebt gekregen. Ik hoop binnenkort terug wat meer tijd te hebben zodat ik eens kan meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super pakket, mocht je ontvangen! Altijd leuk om te zien, wat een ander krijgt of gemaakt heeft!!
  Groetjes swappende Sofie

  BeantwoordenVerwijderen