woensdag 28 december 2016

SwapperDapper: Wonderful Christmas Swap

Geef toe: bij kerst horen cadeautjes. Hoe meer, hoe beter me dunkt. Dus ook een swappakje onder de boom: daar moest niet lang over getwijfeld worden!

Dit keer heb ik iets gemaakt voor Dien. Een creatieve dame die lesgeeft in de hotelschool. Ik twijfelde dan ook geen moment om daar iets mee te doen. Een schoon servet maakte van saai plateautje meteen een gepimpte versie! Ideaal voor pralinekes voor bij de koffie!
Tijdens de wintermaanden vind ik het ook zalig om een warme choco te drinken. Dus ik maakte zelf een DIY chocomelk-flesje! Enkel nog melk toevoegen en tadaaaa!
En nu we het toch over eten en drinken hebben. Die vogeltjes in de tuin verdienen ook een feestmaal. Ik maakte voor hen handmade vogelkoekjes! Uren kijkplezier gegarandeerd!
Bij kerst hoor ook: gezellig tafelen. Dus ik etste voor elk van het gezin een glaasje in kerstthema. Santé!
Omdat ze twee kids heeft rondlopen wou ik daar ook nog wat mee doen. Ik maakte een klein tekstbordje in glas.
En als laatst nog een klein extraatje: een gehaakt portemonneetje voor al dat kleingeld!


Uuuuuiteraard kwam bij mij ook een pakketje binnen! Oh mannekes, ik moest nog zo lang wachten! Ik kreeg van Kristel een ongelooflijk groot pakket!
Als eerst mocht ik een setje mandjes ontvangen, de naai-hype van afgelopen zomer! Een gouden tekstbord mocht het geheel komen opvrolijken in huis. Een kerstsokje en ornamentje maken het compleet.


En dan moest het grootste nog komen! Kristel knutselde twee gezellige kersttafereeltjes in elkaar! Hoe leuk is dit?! :)


En alsof het nog niet genoeg was, kreeg ik nog wat extraatjes in mijn doos! En eerlijkheidshalve moet ik dan toegeven dat ik hier mijn oogjes dichtknijp: wat dit is niet 100% handmade maar kaarsjes heb je nooit genoeg, toch?! :)Ik ben weer blij met de geslaagde swap-editie! Voor het eerst waren er bijna 70 inschrijvingen! Hoe zalig is dit? :)
Wil je graag ook eens komen proeven van het swap-gebeuren? Je bent kei hard welkom in SwapperDapper: handgemaakt met liefde! Ik hoop je daar eens te mogen ontmoeten!1 opmerking: