zondag 8 januari 2017

Een parel van een tas, voor mama

Onlangs maakte ik op een vervelende zondag een "Parel van een tas". Vandaag was ook zo'n dag, dus "Parel van een tas numero dos" rolde van onder de naaimachine.
En, voor wie mij volgt op Facebook of Instagram; een nieuwe naaimachine! Jawel, ik kocht een nieuwe (jap, nieuw want ze zat nog in een gesloten doos) tweedehands Brother Innov-is 100. Een pareltje, een parel van een naaimachine. Nu al. Liefde op het eerste gezicht!

Mijn lief moedertje, mijn heldin. Ze was wat jaloers op mijn tas. Dus ik beloofde haar er ook ééntje te maken voor haar. Belofte maakt schuld. En eerlijk is eerlijk: ze verdiend het ook kei hard. Hartjes ♥

Bewonder u vooral zelf....Ik koos voor stevig nepleer voor de bodem. Dat zorgt er al voor dat ze mooi blijft staan. Verder heb ik de binnenvoering nog verstevigt met plakvlies. Niets decovil light, niets Style-vil ... Gewoon plakvlies. En dat is geweldig stevig! Op buitenvoering streek ik een laagje Vlieseline H630. De perfecte combi.
Hier wordt de tas omhoog gehouden, maar vertrouw mij op mijn woord als ik zeg dat de tas mooi stevig staat en helemaal niet inzakt. Perfecto!


Verder deed ik niets van aanpassingen. Het blijft een geweldig patroon, die Tienertas van Jace did it.


Een gsm zakje mocht hier ook niet ontbreken. En verder werd het geheel opgevrolijkt met tal van roosjes. Hoe romantisch ....

Ik zeg: geslaagd. En u, wat denkt u er van? :)


7 opmerkingen:

 1. Supermooie tas voor je mama (die dit dubbel en dik verdiend)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marieke,mijn allerliefste meid! You make my day <3
  Wat ben ik trots met de prachtige tas die je voor mij hebt gemaakt !
  Een dikke merci en een grote knuffel xjs
  je mama

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mama Bernadette mag trots zijn op jou en op haar tas!! heel mooi gedaan,veel succes met je nieuwe naaimachine ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie tas :)
  Een goed patroontje hoeft geen aanpassingen eh. Tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi stofje voor een prachtige tas voor een juweel van een mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een beauty! Echt heel mooi gemaakt! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen