donderdag 30 maart 2017

Crème glace

Ein-de-lijk, de lente is aangebroken. Mannekes wat heb ik daar op gewacht. Dat druilend weer maakte me ook echt blèèh. En het perfecte weer om foto's voor je blog te maken is het al helemaal niet. Het werd hier wat stillekes, maar ik heb de blogvibes teruggevonden. Ik ben er helemaal klaar voor, hou u maar vast aan de taken van de bomen.

De kenners onder ons weten dat ik een zwak heb voor al wat blinkt. Bij Framalo zag ik dan ook het perfecte stofje voor mijn crème glace sweater die al maanden op mijn to-do lijstje stond. Glinsterend blauw, need i say more?


Het stofje werd zorgvuldig geknipt en aan elkaar genaaid. Ik koos opnieuw voor het zelf uitgetekend sweater-patroontje die ik al eerder gebruikte. Dat blijft ne winner, dus waarom het elders zoeken?
Ik zette mijn cameo aan het werk en zo rolde een lekkere koek uit dat wonder ding. Ik koos voor goud met véél glitters, uiteraard. De drie bollen kreeg ik cadeau van Madame Stof.


Maar toch miste ik nog iets. Het was allemaal nog wat saai. Tot ik besefte dat ik nog ergens (diep in mijn stoffenkast) gouden paillettenband had liggen. Iets met 'match made in heaven'.
Ik keek eens lief in de ogen van ons mamaatje en zij naaide de paillettenband zorgvuldig met de hand (!) erop. Duizend hartjes hé mama, duizend hartjes.
En zo werd de Crème Glace sweater geboren. Met dank aan Framalo, die me eindelijk terug de vibes teruggaf om te bloggen!'k Zou zo zeggen: tot binnenkort blogland!


9 opmerkingen:

 1. Deze ziet er echt prachtig uit! Een instant lente gevoel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof. Krijg meteen goesting in creme

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, kei schone trui! Ik heb nu zin in die crème glace.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn ijsje is al op, maar wat een leuke trui heb jij nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof zeg! Ik heb ook een zwak voor alles wat blinkt 😉.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien dat je de vibes terug hebt.
  De 'blinkt ' in je vel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat ontzettend leuk gemaakt, Marieke! Met het ijsje voorop, helemaal leuk. Geniet ervan!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen