donderdag 6 april 2017

# Dramaqueen

Diegene die mijn blog al wat langer volgen, weten ook hoe mijn persoonlijkheid in elkaar zit. Ik ben inderdaad soms eens 'dat kieken zonder kop'. Soms te impulsief, random dingen doen, waar ik achteraf spijt van kan hebben. En anderzijds ook de eeuwige twijfelaar, op vele vlakken. Gaat het lukken? Is het goed zo? ... Steeds op zoek naar bevestiging.
Ten huize Unique Marieke wordt ik dan ook vaak bestempeld als 'Dramaqueen'. Ik vond dat eigenlijk wel een zalig woord. Het omvat mij ook, hoe ik ben. Op mijn lijf geschreven dus.

Na wat twijfelen, (wat had je gedacht), ging ik overstag en zette ik mijn cameo aan het werk. Dat ding heeft me nog steeds in de ban. Ik ging voor glitters al the way en koos multi glitter flexfolie met voelbare(!) glitters van bij Feeërieke.
Mijn sweater vond ik bij Zalando, hoera voor die Curvy line trouwens. Geweldig, that makes me happy!
It's not a crime to be a Dramaqueen!

NOOT: dit is geen gesponsorde blogpost. Als ik enthousiast ben, wil ik dat graag met jullie delen! 

4 opmerkingen: