vrijdag 21 april 2017

SwapperDapper: Love to be Creative Swap

Ik wist het ook niet, tot Madame Stof mij er op wees. Maar er bestaat een feestdag voor creatieve zielen: 21 april. Dé ideale gelegenheid dacht ik zo om daar een swapje aan te koppelen. Gewoon, all the way, je creativiteit gebruiken was het concept deze keer.

Uiteraard deed ik zelf terug ook mee. En zo mocht ik dit keer een pakje maken voor An. Op haar fiche kon ik lezen dat ze verpleegkundige was op de dienst pediatrie. Zo'n bordje dat ik de vorige keer maakte kon dus niet ontbreken aangezien An ook graag achter haar naaimachine zit. Alleen kleurde ik deze keer de icoontjes in, voor die extra eyecatcher. Ik maakte er ook meteen een leuke mok bij. Een leuke mok, jawel, al zeg ik het zelf. 't Is een ideetje die ik tegenkwam op Pinterest. Warm water in een bak; wat nagellak erin, efkes doorheen gaan met een satéstokje en dompelen maar. En zo krijgt ge een leuk marmer effect. De zomer is in aantocht, dus dat wil ook zeggen: insecten in uwen drank. Maar daar verzon ik wat op: insectendeksels voor op uw cocktailglas. Byebye bijtjes! Zomer, dat staat ook gelijk aan geurige bloemen, dus ik pimpte drie saaie bloempotjes en zo hebben die toch weer  dat tikkeltje extra. Ik maakte ook nog een setje glazen potjes, voor een snoepke of een kaarsje. Tis maar gelijk dat ge het wil. Alsook maakte ik nog een zakdoekenhoesje, tegen de tranen van geluk uiteraard. En, om af te sluiten ging ik aan de slag met een theelichtjes houder: ik verfde hem in 't wit en smukte hem op met kleine roosjes. Ik werkte het af met glitter mod podge, romantiek ten top!
Ik hoop dat ik je heb kunnen plezieren An!


Rebecca was de gelukkige (of ongelukkige?) die een pakje voor mij mocht maken. Ik koos dit keer ook voor het eerst om mijn pakje te laten leveren in een pakjesautomaat van Bpost: wat een zaligheid! Helaas kreeg mijn pakje een label met: "Geachte klant, uw zending werd onvrijwillig beschadigd. Onze excuses". Eventjes paniek, bij mij en bij Rebecca. Zou alles nog aanwezig zijn of was er onderweg een cadeautje uit het pak geglipt?


Toen ik het deze morgen mocht openen zag alles er picobello uit! Er waren gelukkig geen pakjes verdwenen! Als eerst mocht ik een geweldig leuke slinger ontvangen, met kraanvogels. Die staat symbool voor geluk! Hoe schoon is dat? Bovendien zijn ze gemaakt door haar zoontje, knap hé? Het volgende pakje was een doosje, die gevuld is met een he-le-boel kei leuke quotes! En, i love quotes! Op Pinterest heb ik zelf een Quotes-bord. Dus helemaal goed geschoten Rebecca! Dan ook nog wat verwennerij: een zelfgemaakte scrub gemaakt van bruine suiker en zoutkorreltjes voor een ontspannend voetbad! Ik kreeg ook nog drie fantastisch leuke bloempotjes, met gezichtjes. Geweldig toch? Met het lentebriesje maakte ze ook nog een leuke sjaal! Rebecca kijkt blijkbaar ook op mijn blog, want ik kreeg nog een totebag met #Dramaqueen. Tja, op mijn lijf geschreven natuurlijk! En last but not least, een handige gepimpe plateauWil je graag ook eens komen proeven van het swap-gebeuren? Je bent kei hard welkom in SwapperDapper: handgemaakt met liefde! Ik hoop je daar eens te mogen ontmoeten!

4 opmerkingen:

 1. Pure verwennerij. Leuk gegeven en tof ontvangen!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat ziet er allemaal zo geweldig uit! Zowel wat jij gemaakt hebt als wat je gekregen hebt!! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk allemaal!
  Zowel wat je hebt gemaakt als wat je hebt gekregen.
  Deze keer wijselijk overgeslaan, maar normaal ben ik er de volgende editie weer bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof allemaal!!! Heerlijk je zo creatief kunnen uitleven.

  BeantwoordenVerwijderen