zaterdag 1 juli 2017

Shopping Sweater

Enkele weken geleden kocht ik nog eens een basic sweater, dit keer een zwarte. Na mijn vorige #Dramaqueen, tijd voor een tweede sweater. Ik twijfelde erg lang wat ik erop wou, toen ik op Instagram wat inspiratie opdeed kwam ik een geweldige quote tegen. Boenk erop. Gisteren ging ik aan de slag met mijn cameo.


Dit keer ging ik aan de slag met witte flock van bij Feeërieke. Ik werkte nog nooit eerder met flock, dus de Dramaqueen kwam terug in mij naar boven. Op goed geluk liet ik mijn cameo het snijwerk doen. Na wat meten streek ik zorgvuldig mijn flock. Net goed, want het was bijna iéts te ver. Maar kijk, net goed is niet mislukt hé.


Tijd voor een selfie, of twee.Voila zie, ik ben weer een content mens.

NOOT: dit is geen gesponsorde blogpost. Als ik enthousiast ben, wil ik dat graag met jullie delen! 

1 opmerking: