zondag 24 september 2017

Strikjes!

Ik hou van pastelkleuren en ik hou van strikjes. Tijd om die twee te gaan combineren. Enkele maanden geleden zag ik op één van de naai- Facebookgroepjes een tof projectje tevoorschijn komen. Ik liet met inspireren en ging zélf ook aan de slag!


Als patroontje gebruikte ik de Jackie vest uit La Maison Victor, lang leve die XL-uitgave. Dringend tijd dat ze nog eens een nieuw exemplaar uitgeven. Hebt ge het gehoord LMV? Ik verlengde het patroontje met 15 centimeter zodat het een langer modelletje werd.


Het stofje kocht ik bij Driessenstoffen, het is een prachtige lichtblauwe jacquard tricot. Echt een toppertje. #verliefd


Eén van de dingen die me blij maakt zijn strikjes, als het maar strikjes heeft. Zo zette ik zakken op mijn Jackie vest én werkte ze af met strikjes. En, als zeg ik het zelf, hoe fantastisch leutig is dat? :-)


Voor de fotoshoot trokken we naar 'Het Kasteel', mijn mama heeft daar haar kinderjaren doorgebracht. Opa was boswachter op het domein, en dit was hun thuis. Idyllisch plaatsje hé? 


Ik genoot vooral van de laatste zonnestralen op mijn gezicht!


Zeker weten, dat jasje gaat véél gedragen worden!


8 opmerkingen:

 1. Wat een zalig jasje, Marieke!! Je bent er goed ingevlogen,dat is toch dat stofje dat je vorig weekend pas in je handen had, he?
  Inderdaad een perfect duo voor jou, dat patroon, in die kleur mét strikjes 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooo mooi, Marieke!
  Wat een super goed idee en mooi resultaat om de Jackie te verlengen.
  Dat ga ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt, je staat er goed mee. Ik ben ook fan van de strikjes! Wat een heerlijke plek om te wonen ook, trouwens. Je moeder zal er wel geweldige herinneringen aan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n mooie vest! Die strikjes zijn echt leuk, die gaan in mijn denkbeeldige ideeëndoos ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit echt mooi.
  Je weet perfect wat bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die kleur flatteert je! Superleuk dat je terugging naar een plek met betekenis voor de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt een hele mooie! ik duim met je mee dat er een nieuwe xl versie komt want je staat hiermee

  BeantwoordenVerwijderen