maandag 30 oktober 2017

Portemonnee!

In september ging ik op (s)Toffe Wijven weekend. Hoe fantastisch leuk dat was kon je hier en hier al lezen!

Ik organiseerde tijdens het weekend ook een kleine swap. Geef toe, cadeautjes krijgen is àltijd leuk. Er moet daar niet altijd een reden voor zijn, whoehahaha! Zo maakte Tante Ann een pakje voor Shannah. Ze maakte een prachte portemonnee, echt zo ééntje om mee te stoefen. En ik, ik was strontjaloers. Ge moogt dat serieus nemen, ik was écht jaloers tot-en-met. Ik werd er een beetje nijdig van, kendet?

Met hangende pootjes en mijn liefste glimlach ging ik even later richting Tante Ann. Een lief woordje en smeekbede, meer had ze niet nodig om mij gelukkig te maken!

Vandaag mocht ik het pracht exemplaar in ontvangst nemen.

GEEF MAAR TOE DAT GE JALOERS ZIJT! Een lief woordje en smeekbede, ge kunt het ook altijd proberen. *wink*

Ik ga nog wat tranen van geluk opvangen :)


2 opmerkingen:

  1. Awel, ik geloof u heel goed, dat ge jaloers waart... Nu ben ik dat!! Prachtportemonnee...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, Tante Ann is gewoon een brok talent!! Gelukzak!

    BeantwoordenVerwijderen