woensdag 11 oktober 2017

(s)Toffe Wijven Weekend - part 2

Bijna een maand geleden al, bijna een maand geleden dat ik mijn eerste naaiweekend organiseerde! Tijd vliegt hé mannekes. Hier kon je al lezen hoe fantastisch dat geweest is!

Natuurlijk, een naaiweekend is geen naaiweekend zonder goodiebag! Dus ik stelde een toffe mail op en stuurde tal van mailtjes met mijn liefste smeekbede om iets in onze goodiebag te steken. Ik werd eerlijk gezegd overweldigd door de vélé positieve antwoordjes. Dit had ik nooit durven dromen! In totaal had ik zo'n 40-tal sponsors die ons hebben verwend. Fameus verwend.
Tijd om ze dan ook eens in the picture te zetten, want dat verdienen ze àllemaal!

'k Heb serieus mogen puzzelen om het allemaal op één foto te krijgen :)


De liefste sponsors waren: Stofuiltje, De stoffenkraam, La Maison Victor, Cre@ing Ideas, Oma Lie, Feeërieke, Kiwi Fabrics, StraightGrain, Stof op Zolder, Lelastof, Sofilantjes, Mirabelle, Bambiblauw, Fournituren.nl, VanMarieke, Modecoupon, Stitch, Stof & Belle, Atelier in 't Leerke, Barú, De Stoffenknop, Budgetstoffen.nl, Bolletjes eend, Lanalotta, Lolalilie, Het stoffenhuis, Les Lisettes, Babarum, Soft Cactus, Rijstextiles, Miss Madelief, Het Machien, Stoffen van Leuven, Cas en Nina, Naaimachines Stael, Madeline de StoffenmadamKbas, Studio Sanne en Framalo!

Allemaal in willekeurige volgorde met een even grote dankjewel! Dit maakte het weekend enkel nog maar leuker! ♥
En genieten dat ik doe wanneer de (s)Toffe Wijven hun buit laten zien ...

Zijn we al volgend jaar? :)

NOOT: dit is inderdaad een reclame-post maar als ik enthousiast ben, dan deel ik dat héél graag met jullie! Ze mogen terecht even apart in the picture staan. We mogen trots zijn op ons Belgenlandje (en buurlandjes) met zo'n fantastische winkeltjes waar wij mogen vertoeven! Koester ze! ♥

3 opmerkingen: